Tudnátok mondani véleményt erről a fehérjéről?
Nem tudom milyen fehérjéről kell vélemény, mivel nem írtad, de általában a fehérjékben kevés szénhidrát van. Vannak kimondottan diéta idejére fehérjék amik kevés szénhidrátott tartalmaznak, vagy egyeltalán nincs bennük. De a többibe se sok van, főleg édesítőszerrel ízesitik. Tehát nem hízlalnak, viszont van kalória tartalmuk, ezt nem árt figyelembe venni diétánál.
De azt nem értem hogy akarsz tömeget növelni ha közben zsírt is szeretnél "bontani". Ellentétes folyamatokról beszélünk, tömegnöveléshez több kalóriát kell bevinned mint amennyit egy nap elhasználsz, fogyáshoz viszont kevesebbet.
Az első egy kevert, nagyrészt szójás szar, ami nagyon olcsó, de elég gagyi(én is ilyet vettem most, mert akciós, kilónként 3 ezer alatt van az ára).
A második hozzáadott szénhidrátokkal "gazdagított", 60%-os tejsavó.
Ár/érték arányban az első jobb, mivel hobbiszinten nem fogod érezni, hogy csak kevertre futja, bár jobb lenne egy tejsavó. A második nem ér annyit, amennyiért vesztegetik.
összefoglalva:
Az elsőt vedd, ha nagyon csóró vagy, ha több pénzed van kicsit, akkor Myprotein/MHN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!