Mit vennétek még ezek mellé?
Persze ugyan erről az oldalról.
Multivitaminra és ízületjavítóra lenne még szükségem, de van egy olyan érzésem, hogy jobban járok ha ezeket máshonnan szerzem be.
Ez tűnik még érdekesnek: [link]
Vélemények?
Én feleslegesnek érzem. A marha fehérjéről meg már hallottam pedzegetni,hogy miből is készül...
Ízületre eszembe jutott a Biotech Arthro Guard,ez elég jó,tudom ajánlani.
De én a helyedben a tápkiegre szánt pénzt jó minőségű szilárd kajára költeném. Sokkal jobban járnál.
OrizaTriznyáák kösz hogy felhívtad rá a figyelmem, a sok drágaságot nézve elcsúszott a mércém. A múltkor Protein Expresst vettem 10K-ért 2kg-sat. Ha szabad kérdeznem, mire gondoltál konkrétan?
Szeretnék kipróbálni valami jó minőségű marhafehérjét, de tejsavóra is vevő vagyok.
Ár/érték arányban jobb a tejsavó, a marhafehérjéről meg annyi rosszat hallani, hogy ha kerülöd a laktózt, vagy úgy általánosságban a tejtermékeket, akkor érdemesebb tojásproteinre beruházni, mert olcsóbb és jobb is a marhánál.
A Muscleteam nevű webshopnál nézelődj, igen jó áron találsz tejsavófehérjét, kilónként akár 3500 ft-ért. Kreatin monohidrátot pedig pl. kilónként 3000 ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!