50. 000 Ft sok lenne táplálékkiegészítőkre?
én legutóbb 130€-t költöttem el myproteinen egy birka nagy akciónál. Érdemes várni, és lecsapni. 2kg speckó kreatint vettem 3500-ért, 5kg fehérje volt 14k, glutamin 4k.
Türelem kell hozzá, és ésszel kell vásárolni. Így akár egy-két hónapnyit is tudsz spórolni, főleg, ha a "kamuamcsi" termékekből vásároltál eddig itthon.
Én myproteinről ha rendelek, akkor 40.000 Ft felett rendelek, hogy ne kelljen fizetnem a szállításért.
Sok mindent nem szoktam venni. Myproteintől impact wheyt, 1 kg-os mogyoró/mandula/kesudiópürét, 1 flavdropst (reggel hazsnálom csak), omega-3at szoktam venni.
És akciós kuponokkal vásárolok, mindig új mail címet regisztrálok hogy az első vásárlásnál járó 5 % kedvezményt is megkapjam
Izületvédőt és multivitamint builderről veszem, c-vitamint pedig bioboltban
ha épp kevesebb a pénzem, akkor stillmasttól rendelek fehérjét ha gyorsan kell, ingyenes száll. napokon
tőlük vettem acetil-l-karnitint és tirozint (memóriajavítás céljából).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!