Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 50. 000 Ft sok lenne táplálékk...

50. 000 Ft sok lenne táplálékkiegészítőkre?

Figyelt kérdés
Már egy ideje gyűjtögettem a pénzem, hogy ne keljen hónaponta erre költenem, és gondoltam beruházok egy nagyobb csomagra. De 50.000 Ft az nem kevés pénz (legalábbis nekem) és ezért nem tudom hogy tényleg megéri-e ennyit rákölteni ?

2015. jún. 5. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Megérheti persze. Én vennék fehérjét, nagy kiszerelésben olcsóbb, vitamint, aszkorbinsavat, zselatint, komplex ízületvédőt. Esetleg BCAA-t.
2015. jún. 5. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Megéri főleg ha nagy tételt vásárolsz és kapsz kedvezményt.
2015. jún. 5. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:

én legutóbb 130€-t költöttem el myproteinen egy birka nagy akciónál. Érdemes várni, és lecsapni. 2kg speckó kreatint vettem 3500-ért, 5kg fehérje volt 14k, glutamin 4k.

Türelem kell hozzá, és ésszel kell vásárolni. Így akár egy-két hónapnyit is tudsz spórolni, főleg, ha a "kamuamcsi" termékekből vásároltál eddig itthon.

2015. jún. 5. 22:45
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Bocsi, de nekem a szívem szakadna ha ennyi pénzt költenék erre. Biztos megéri anyagilag, már abból a szempontból, hogy tudsz nagyobb mennyiségben olcsóbban vásárolni, de tényleg ennyit akarsz erre költeni úgy, hogy nem is engedhetnéd meg magadnak???
2015. jún. 6. 00:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha neked nem kevés pénz, akkor felesleges ennyit elkölteni akkor is, ha nagyobb kiszerelést veszel. És nem mindegy mire költöd. Pl. míg Scitec 100% whey-ből 5kg 26,5ezer Ft, addig a Stillmass (ízesített) Whey-ből 15 ezer ft 5 kg. Lehet, hogy a Scitec-be szórtak kicsi izolátumot is és több az édesítő (ami nálam inkább hátrány), de a lényegi rész ugyanaz, sőt valószínű, hogy ugyanonnan van... Talán vitaminból vennék esetleg Scitecet vagy Biotechet, de BCAA,glutamin,ch,stb is nagyon jó ár/érték arányú a Stillmassnál. 30-ból is összepakolható egy elég jó kombó, ami sokáig elég
2015. jún. 6. 07:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Én myproteinről ha rendelek, akkor 40.000 Ft felett rendelek, hogy ne kelljen fizetnem a szállításért.

Sok mindent nem szoktam venni. Myproteintől impact wheyt, 1 kg-os mogyoró/mandula/kesudiópürét, 1 flavdropst (reggel hazsnálom csak), omega-3at szoktam venni.

És akciós kuponokkal vásárolok, mindig új mail címet regisztrálok hogy az első vásárlásnál járó 5 % kedvezményt is megkapjam

Izületvédőt és multivitamint builderről veszem, c-vitamint pedig bioboltban

ha épp kevesebb a pénzem, akkor stillmasttól rendelek fehérjét ha gyorsan kell, ingyenes száll. napokon

tőlük vettem acetil-l-karnitint és tirozint (memóriajavítás céljából).

2015. jún. 6. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
persze a szíve szakad meg az embernek. De akkor nem szakad meg a szíve senkinek, amikor a húsárban vásárolt párizsit veszed, mi? :D
2015. jún. 6. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Érdekes dolog az a viszonyítás :) Néha én is elgondolkodok értelmesebb, maradandó dolgoknál az áron és nem veszem meg, míg tápkieg. rendelésnél simán elköltöm a többszörösét. De más meg elissza, vagy cigit és egyebet vesz ennyiért. És nem a pénzesekről van szó, mert bizony sok bagós a minimálbérből is megveszi a cigit és inkább csak tésztával eteti a gyereket, vagy nem eszik, csakhogy meglegyen a napi sör. Ha nem alapvető dolgok és más rovására költöd kiegészítőre, akkor nincs baj vele.
2015. jún. 6. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:
ez így van, én is "sajnálom rá", amikor 130€-kat költök rá, de aztán átgondolom ezeket, és rájövök, hogy bőven megéri. Ígyis-úgyis elkajálja az ember, sőt, néha még többe is kerül kajából bevinni annyi anyagot, plusz néha még szenvedés is lenne, így meg szimplán finom és nem telít el. Inkább iszok 60 ft-ért nyáron egy áfonyás glutamint, mint vegyek egy retkes kólát vagy ájszteát. Stb stb stb. A vitaminok amúgy is kellenek, szóval...
2015. jún. 6. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!