Ha heti 3x kardiózok és 1x lábazok akkor egyik sem megy a másik kárára igaz?
A kardió mellett megvan kevesebb mennyiségben az állandó has/kéz edzés is. Súlyvesztés és formásodás a cél. Amikor lábazok,akkor az azt is jelenti,tehát rendesen vègig megyek minden izom csoporton. Kardiónál ált. 800-1000 kalóriát égetek.
16/L
Hogyan égetsz el 800-1000 kalóriát kardiónál?
Mit csináltál korábban? Hány kg vagy? Mióta csinálod ezeket?
ha 4 hónap alatt 5 kg fogytál az elég gyenge.. többet kéne kardióznod, találán minden nap 2 órát :))
mondjuk ha zabálsz mindenféle szart, akkor egész szép eredmény a fogyásod :D
Egyszerűen nem értem, hogyan tud valaki 2 órán keresztül kardiózni, ráadásul minden rohadt nap.
A 800-1000 kalória / kardió is idegennek hangzik nekem.
Ha az eredeti kérdés az volt, hogy a heti 3 kardiótól nem fog menni a lábazás, esetleg fordítva:
De, heti 3 kemény kardió mellett meg 1 kemény lábazás után kövi héten mozogni sem fogsz tudni. Gondolom nem határaidat feszegeted edzéseken, ekkor meg ez inkább aerob lesz és nem kardió. Így nem megy a kárára.
Bocsi, másodjára elolvasva valami hibázik a mondókámban :D
így gondoltam:
"Ha heti 3x kardiózok és 1x lábazok akkor egyik sem megy a màsik kárára igaz?"
De, heti 3 kemény kardió mellett meg 1 kemény lábazás után kövi héten mozogni sem fogsz tudni. Gondolom nem határaidat feszegeted edzéseken, ekkor meg ez inkább aerob lesz és nem kardió. Így nem megy a kárára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!