Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő alatt érhetem el...

Mennyi idő alatt érhetem el ezt az alakot? (Kép)

Figyelt kérdés

Egy hete kezdtem el aktívan sportolni. Minden hétköznap vagy minimum heti 4-szer edzőteremben vagyok egy órát és részt veszek valami csoportos órán. Arányokat tekintve:

- Heti 2-3 db - Hot Iron/CrossFit/TRX, egyéb erősítő

- Heti 1-2 db - Spinning, Aerobik, egyéb kardió

- Heti 1db - Jóga/Nyújtás

Emellett edzés után 100% Whey proteint iszom. Azt szeretném megkérdezni, hogy körülbelül mennyi idő alatt érhetem el ezt a testalkatot? A baloldali az enyém, a jobb oldali amit szeretnék. :) 170 cm vagyok és 65 kg.

[link]

További kérdéseim: a fitness teremben van lehetőségem szaunázni is - az edzés után egészséges/ jó valamire? Milyen egyéb dolgot csináljak még? Enni jórészt egészségesen étkezem.

Mint látszik nem akarok kimondottan izmos lenni, csak tónusos szép alakot szeretnék lapos hassal (eltüntetni a löttyedt combjaim :D). Ha amúgy is széles a csípőm vajon vékonyodhat a combom vagy inkább csak formásodni/erősödni fog? A mellem milyen eséllyel fog eltűnni ilyen fokú edzés mellett?

Előre is köszönöm a válaszokat :)

20/L

2015. máj. 31. 13:50
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Arra tömegelni felesleges, először a testzsírod kellene csökkenteni aztán ésszel tömegelni.
2015. jún. 1. 00:53
 42/44 A kérdező kommentje:
Fenekem aláírom hogy zsíros (de legalább van formája) de a combom izmos. Az megerősödött mikor versenyszerűen kendóztam Ahogy a vádlim is, csak az a képen nem látszik. Az a zavaró, hogy ha kihúzom magam és megfeszítem az izmaim, a combizmom előre felé kitüremkedik és ha még jobban megerősödne olyan lenne mintha elöl is lenne egy seggem. :D
2015. jún. 1. 00:56
 43/44 anonim ***** válasza:

Izom biztos van rajta, mivel mindenkin van izom :D De van a combodon is bőven zsír.

[link]

Csak egy példa, Zsuzsi itt már koxolt, meg kiváló a genetikája, te ezt a szintet combilag sem fogod elérni ilyen testzsír mellett és még ezt sem lehet vastagnak mondani, érted már? Ha a combjaidból lejjebb adnál később szálkásításnál elég rendesen elfogynának, de attól még formásak lennének, de vastagok semmiképp.

2015. jún. 1. 01:05
 44/44 anonim ***** válasza:
Szálkásítani meg úgy is fogsz később, mivel egy zsíros , később zsíros-izmos láb hosszútávon egy nőnél elég hülyén mutatkozik. Eleve altestre hízékonyabb vagy lesz két "hordó" lábad , mert a kalóriaplusztól oda még inkább fogsz hízni izmosodás mellett. Ha meg majd leszálkásítod és lemegy a sok zsír + minimális izom még jó kajával is, akkor majd látni fogod, hogy nem is lesz olyan vastag a combod.
2015. jún. 1. 01:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!