Mennyi idő alatt érhetem el ezt az alakot? (Kép)
Egy hete kezdtem el aktívan sportolni. Minden hétköznap vagy minimum heti 4-szer edzőteremben vagyok egy órát és részt veszek valami csoportos órán. Arányokat tekintve:
- Heti 2-3 db - Hot Iron/CrossFit/TRX, egyéb erősítő
- Heti 1-2 db - Spinning, Aerobik, egyéb kardió
- Heti 1db - Jóga/Nyújtás
Emellett edzés után 100% Whey proteint iszom. Azt szeretném megkérdezni, hogy körülbelül mennyi idő alatt érhetem el ezt a testalkatot? A baloldali az enyém, a jobb oldali amit szeretnék. :) 170 cm vagyok és 65 kg.
További kérdéseim: a fitness teremben van lehetőségem szaunázni is - az edzés után egészséges/ jó valamire? Milyen egyéb dolgot csináljak még? Enni jórészt egészségesen étkezem.
Mint látszik nem akarok kimondottan izmos lenni, csak tónusos szép alakot szeretnék lapos hassal (eltüntetni a löttyedt combjaim :D). Ha amúgy is széles a csípőm vajon vékonyodhat a combom vagy inkább csak formásodni/erősödni fog? A mellem milyen eséllyel fog eltűnni ilyen fokú edzés mellett?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
20/L
Akár hiszed akár nem a genetikának is rohadtul sok köze van a dologhoz.
Vagy te csak azért nem vagy világbajnok mert nem edzettél eleget?
Ugyan már van hogy összevetik a gyerekek GENETIKÁJÁT a világbajnokokéval hogy megnézzék mennyi lenne az esélyük csak viszonylagosan...
Persze nem mindenki genetikailag kövér de van az az 1% akinek tényleg ez okozza. A többi meg csak ráfogja.
Szerinted az hogy valaki Ektomorf vagy Mesomorf azt az határozza meg hogy mennyit eszik vagy mi? Nem a genetika...
"Azt a képet ő linkelte, hogy max olyan combja lehet, persze jó GENETIKÁVAL, azzal is rohadt sok év"
Ebben ott az irónia is. Mivel a képen látható nő, elég nagy százalékban nem is naturál, meg off szezonos. Ha a lábának jó a genetikája elérhet ekkora izomtömeget sok év munkával meg kajával, mert ez még nem igen száraz, de látszik a tömeg rajta. De rengeteg embernek viszont koxxal sem lenne ilyen a nők körében.
,,Ennyit számít a genetika, valaki akár naturálban is eléri, valaki még koxxal sem''
Mi az hogy koxal sem?
Nézd meg Zyzz-t kitűnő példa szar genetika+Kox és kaja milyen testet eredményez.
"Vagy te csak azért nem vagy világbajnok mert nem edzettél eleget? "
Kicsit komplexebb ennél. :) Élsportban már sok minden közrejátszik. Kezdjük a koxxal... szerintem nem kell többet mondanom.
Nőkről beszélünk még mindig...
De térjünk ki Zyzzre. Erről ugatok, hogy valaki kox nélkül jobb formát hoz, mint zyzzé, mert hiába példálózol vele, mert nem volt neki sem akkora formája, meg koxxal tudta azt összerakni pedig nem volt egy nagy tömeg rajta. Más meg még koxxal sem ér el egy olyan formát ami neki volt. Itt lép életbe a genetika, de erről te kezdtél el halandzsázni, én még mindig arról beszélek, hogy lehet vékony combja valakinek , mert a csípője széles.
Térjünk ki még egyszer a koxra. Ronnie Colemant tömegben űbereli valaki? Talán Big Ramy fogja a közeljövőben, de aki megpróbált koxal elérni akkora tömeget az mind rájött vagy rosszabb esetben bele is halt, de a végén rájött, hogy nem bírja elérni hiába a kox is. Ezért mondtam valaki eléri valaki nem éri el, genetika ebben is számít.
mert az általad említett kisfiús testű keskeny csípőjű lányokon van izom?! Annyi erővel egy keskeny csípőjűnek is lehet "vastag" combja.
Másik meg , ha izmot akarsz növelni, akkor kalóriapluszban kell lenned, az némi zsírosodással jár, még, ha tökéletes is a kajád. Egy idő után azt leszálkásítod, ugyanúgy vékony lesz, csak nem mindegy, hogy úgy vékony, hogy definiált izmos a lábad vagy nulla izommal, de narancsbőrrel, mivel még az a vékony láb is zsírból áll.
"De a kép akit linkeltél lány azon semmi izom nincs"
Te azt állítottad, hogy széles csípőjűnek nem lehet vékony combja. Egyébként, gondolom a te feneked és combod sem az izomtól nagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!