Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy erhetem el az alom alakot?

Hogy erhetem el az alom alakot?

Figyelt kérdés
17 eves lany vagyok , 160-162 cm 53 kg .Sulyfelesleg nincs rajtam megis nehez elernem a kockas hasat , Nem reg kezdtem komolyabban .Naponta 40perc Ami hasizom-comb-fenek kombobol all de a hangsuly a hasizmon van .Nagyon szeretnek kockas hasat ami nem tulzas szoval nem szeretnek teljesen izom lenni ,de egy szep minimalis kockas has a cel !Az utobbi idoben mar latom a valtozast a hasamon ! Pentek Eniko tornaira tornazok ill.Rubint Reka.Szerintetek ezek melett mit ehetek !!?Mennyire legyen komoly a dietam illetve a futast szervezzem be az edzes programomba?!
2014. szept. 7. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Az nem úgy megy,hogy te teljesen izmos leszel.

Felkelsz reggel, jaj elcsesztem teljesen izmos vagyok.

Google tömegnövelő étrend kell, hogy tudj majd mire szálkásítani.

Tehát kell izom és utána a felesleget leadod és kockás lesz a hasad.

2014. szept. 7. 08:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát igen, egy nő soha nem lesz koksz nélkül túl izmos, mivel kb 1/25 annyi tesztoszteront termel, mint egy férfi és még mi sem leszünk naturálban soha túl izmosak. Tehát ezen ne aggódj kérdező. Csináld úgy, ahogy testépítés nevű válaszoló is írta: előbb tömegnövelő étrend kell, hogy tudj izmosodni, majd szálkásító diéta. Heti pár kocogás belefér izomnöveléskor is, de nem kell túlzásba vinni, majd szálkásításkor lejjebb viszed a szénhidrátot és több aerob edzés menjen az erősítő edzések mellé. Így leadod a felesleges zsírt a hasadról is, és lesz végre kockahas.
2014. szept. 7. 08:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Ennyi bátya :)
2014. szept. 7. 08:43
 4/4 anonim ***** válasza:
:)
2014. szept. 7. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!