Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elkezdtem tömegelni már...

Elkezdtem tömegelni már 3hete! Mennyi idő alatt érhetem el Vin Diesel testalkatát. Mennyi idő?

Figyelt kérdés

Most rendeltem Total Mass 4200Nevű Tömegnövelő port a Nutritech cégtől, rendszeresen járok a kondiba meg szeretném tudni hogy mennyi idő alatt lehet elérni azt a testalkatot.

Kor:16éves vagyok.

Magasságom: 179cm.

Súly:65KG

Étkezés:Rendszeresen étkezem és elég sokat, napi szinten pihenés megvan, Biceps:31Cm, és még eggyben azt akarom kérdezni Vin Diesel-nek mekkora Bicepse... minden testalkata és mennyi idő alatt érhetem el.

2014. júl. 12. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
idióta
2014. júl. 12. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
4-5 év.
2014. júl. 12. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:

benyomod a tömegnövelődet, letúrod a hajad oszt kész. te leszel vindízel :D

16 évesen hogy lehet valaki ennyire buta, hogy ilyet kérdezzen? bocs, nem vagy buta, csak még keveset tudsz :D

2014. júl. 12. 23:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Épp ezért kérdezek mivel kezdő Testépítő vagyok értitek?
2014. júl. 12. 23:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Barátom ez nem hetek hónapok kérdése hogy mikor leszel ekkora meg akkora.

Kemény évek napi szinten való szenvedése, edzőnapon szenvedés a súlyokkal, pihenőnapokon szenvedés hogy "jujj basszus ma még csak 100 g fehérjét ettem, nem megy az a k..a rizsa, meg már a hátamra sem kívánom de enni kell, mint az állat"

Ne másokhoz mérd magad, ő nem te és te sem vagy ő. Más a testfelépítésetek, más a genetikátok, más mindenetek.

Tűzz ki magad elé célokat és küzdj érte! Hidd hogy meg tudod csinálni! Tudd hogy meg tudod csinálni! Bízz magadban, mert ha te nem bízol saját magadban akkor 100% hogy nem éred el a célod!

Keress az életben mindig megfelelő körülményeket a céljaid elérése érdekében. Ne szidd a körülményeket, hanem változtasd meg őket! Ha pedig nem találsz megfelelő körülményeket akkor változtasd meg a meglévőket vagy pedig teremtsd meg a céljaid eléréséhez szükségeseket!

Akármit csinálsz, azt teljes erőbedobással és teljes odafigyeléssel, koncentrálással csináld, és vagy tedd oda magad maximálisan, vagy hagyd a pics.ba az egészet!

A harci szellem vezéreljen! A fájdalom a Barátod! Sok sikert. :-)

2014. júl. 13. 12:31
 6/9 anonim ***** válasza:
4 év és nem kihagyásokkal, vagy szteroiddal fél év.
2014. júl. 15. 23:03
 7/9 anonim válasza:
hogy olyan legyel még gyurnod kell pár évet! :) meg szerintem abba a csávoban van pár szuri...
2014. júl. 16. 01:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Van is. Vagy Vin is?:D
2014. júl. 16. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:
4-5 év alatt elérheted, ha rendesen kajálsz és normálisan edzel, na és persze kurvä sok pénzed van.
2014. júl. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!