Hogyan érhetem el nyárra ezt az alakot?
14/L,170 cm/59 kg. 54-55 kg körül szeretnék lenni, de igazából az a lényeg,hogy megelégedjek magammal. Régen duci voltam, azóta ugye elég magas lettem és fogytam. Azt mondják,hogy vékony vagyok de én szeretnék nyárra ilyesmi alakot:
Hogyan érhetném el?
Egyébként az én alakom olyan,hogy a feleslegemet eltudom takarni ruhában, csak majd nyáron fürdőruciban gáz lesz.. Szerintetek nyárra lehet ilyen alakom? És ha igen hogyan? Előre is köszi a segítséget!
Egy kis felesleget (ha van) ledobhatsz szálkásító diétával és heti 3-4 (40-50 perces) aerob edzéssel. + heti 2-3 súlyzós edzés is mehetne mellé.
A diéta nem éhezés jelent (még mielőtt jön valaki, hogy minek diétázzon egy 14 éves lány) hanem jól összerakott étrendet, amiben a fehérje nálad 150-180 g legyen és a szénhidrát pedig 120 g körül. Heti 0,5-1 kg fogyás elérhető vele, ez a normális ütem.
Amúgy nem biztos, hogy kéne fogynod, de kép nélkül ezt nehéz eldönteni.
Diétával mindenhonnan menni fog le, nem tudod irányítani, hogy honnan fogyj előbb.
Heti 3-4 kocogás vagy bicaj (szobabicaj is jó) segíteni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!