Hogy érhetem el ezt az alakot?
Figyelt kérdés
nagyjából olyan az alakom mint az 1. képen, és olyat szeretnék, mint a 2.-on, habár nem szeretnék ennyire vékony lenni. Inkább kicsit vastagabb, izmos, szálkás. Hogyan/mennyi idő alatt tudom ezt elérni? Hogyan eddzek? Kardió vagy súlyzós edzés, milyen időközönként? Szálkásító diéta kell?
2014. jan. 24. 21:30
1/8 anonim válasza:
Ha izmosodni szeretnél akkor először súlyzós edzés, tömegnövelő étrend. Utána jöhet a szálásítás diétával, aerobbal.
4/8 anonim válasza:
Egyébként nekem is. Ha tényleg úgy nézel ki akkor az tökéletes. (Első vagyok)
5/8 A kérdező kommentje:
Értem, de nem ez volt a kérdés. :) NEKEM nem jön be. :D
2014. jan. 24. 23:33
6/8 anonim válasza:
Egyszerű koplalás, jól látható hogy a képen látható lányok nem végeznek edzést.
7/8 anonim válasza:
P90X3 vagy Insanity vagy T25 bármelyik edzést választod és eléred ezt az alakot :)
8/8 anonim válasza:
Edzéssel! Ugyanolyan nem leszel mert neked rövidebb a derekad, de nincs sok különbség, csinos vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!