Elkezdtem testépíteni, és bevásároltam rengeteg tápkieget 150 ezer ft-ért, azonban alig bírom inni őket! Mit tegyek?
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de a tömegnövelők annyira sűrűek, hogy egyszerűen nem bírom meginni őket. Vettem Up Your masst, 2 nagy dobozzal, mert jók az összetevői, 20-30 éve van a piacon állítólag és azt állítják, hogy 5 hét alatt vmi csoda következik be a szervezetben :D
Azonban, ha a rendes adagot betöltöm, amit ír a doboz, olyan lesz, mint a puding, egy kis homokkal!
Megittam eddig 3 adagot a 4 heti cuccból, de lehetetlennek tartom, hogy tudjam inni úgy, ahogy elő van írva.
Vettem 100% whey proteint is, 5 kg osat, de rossz ízt választottam szerintem, az elején még finomnak tartottam, de most, az 5-6. után már az illatától is rosszul vagyok.
Sokszor öklendezek és 10-15 percig gyötröm magam, mire meg tudom inni...
Ezen kívül vettem rengeteg kapszulás dolgot. 4 doboz kreatin monohydrátot (1 kúra), 1 doboz ecdysonet, 1 hmb, 1 glutamine, 1 big bang 2.0 bedurrantó szer, illetve van itthon 14 kg wpc80-as natúr tejsavófehérje is!
Régebben 82kg volt a csúcsom, 12% testzsírral, de sajnos elkezdtem dolgozni és hanyagoltam az edzést... Visszafogytam 70kg-ra és szerintem zsírosodtam is.
Elkezdtem az edzést már 2 hónapja, még semmit nem ittam és szedtem, mert korainak tartottam.
A napi fehérjebevitelt mindig pont be tudom vinni szilárd kajából, és olyan 350-400gramm ch-t is, azonban általában gulyásleves, székelykáposzta, paradicsomos gombóc, rántotta... Ilyenek mellé mindig fehér kenyeret eszek, mást nem igazán bírok. Nem szeretem a teljes kiőrlésűt és a barnát sem.
A többi ch főleg rizs, néha krumpli.
Zöldség, savanyúság mindig van bőven.
Szeretnék komolyan venni mindent! Legalább 80-85 kg között szeretnék lenni újra. A tömegnövelőket azonban most kellene innom, mert nem igazán van étvágyam, illetve nem is híztam a 2 hónap alatt szinte semmit.
Ti hogyan tudjàtok letolni ezt a sűrű löttyöt?
Valami tipp vagy tanács?
A kapszulás dolgokkal nincs bajom, napi 3-4 liter folyadékot simán beviszek, gond nélkül, amivel bármilyen kapszulát lenyelek...
Itt van pontosan 23 kg fehérje és tömegnövelő, de nem bírom inni őket...
10-es, még ennyi sem kell szerintem.
Fehérje jó ha van, kényelmes, és könnyen kiegészíted vele a szilárd kaját ha kell. Multivitamin segíthet (bár egyáltalán nem bizonyított, hogy olyan jó, mint aminek mondják), mondjuk menjen az is.
Ízületvédő, BCAA felesleges (valószínűleg). Halolaj segíthet, esetleg C vitamin is.
Sárga kapszulát ajánlgatjátok agyba főbe, pedig Bunnyka is azért tart ott ahol mert reklámozza a termékeket.
Én még életemben nem láttam hogy Bioteches cuccot ajánlott volna, csak scitech vagy full force.
Kevés ember van aki elmondja az igazat Bunny pedig már egyáltalán nem olyan mint régen. Csak fikáz semmi más. Hatalmas arca lett ahhoz képest hogy régen mekkora forma volt.
Elmondom pár mondatban az egészet hogy mi a lényeg.
Van egy alapgyakorlat pl a fekvenyomás. Na ennek van egy menete ha mellet akarsz terhelni, viszont nincs 2 ember akinek ugyan úgy jó nyomnia. Mindenki úgy nyom ahogy a legjobban érzi a fejlődést (a kezdőknek persze valami támpontot kell adni). De mindenki maga fogja egy idő után a nyomás módját kiválasztani.
A tápkieg bármit is mond bárki még a címkén is fel van tüntetve hogy nem helyettesíti az igazi táplálkozást. Sőt még a profik is abbahagyják a tápkieget a verseny előtt. Pedig ha olyan jó lenne akkor végig tolnák...
Senki nem ezektől lesz izmos hanem a normális kajától+munkától+ a sok szteroidtól. Az hogy valaki reklámoz egy terméket és otthon körbevisz abból van neki 100 féle még nem azt jelenti hogy fogyassza is.
Szóval mindenki úgy végzi a gyakorlatot (aki nem kezdő) ahogy neki a legmegfelelőbb és úgy érzi hogy úgy a leghatásosabb. A tápkieg csak tápkieg ami nem sokat dob a kaján. Ha sokat akarsz dobni akkor szteroid ha nem akkor meg elég a Fehérje.
Az embereket ismerve nem jelenteném ki, hogy "ennyire senki se hülye"...
Ettől függetlenül esélyes, hogy troll, de erre megéri szerintem komolyan válaszolni.
Ha egy kezdő erre téved, aki mindent fel akar vásárolni (mert a tápkieg cégek elhitették vele, hogy kell), legalább segítünk neki megspórolni a pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!