Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan egyek meg napi 3000...

Hogyan egyek meg napi 3000 kalóriát?

Figyelt kérdés

3-4 éve kezdtem el edzeni. 50 kiló voltam, most 70-nél tartok. (178 cm) Sajnos egyszerűen nem tudom átlépni ezt a 70 kilós határt. Kaptam most egy 3000 kalóriás tömegnövelő étrendet, amiben 7 étkezés van (2 turmix + 5 szilárd kaja), de egyszerűen nem tudok ennyit enni. Azt érzem, ha még eszem két falatot behányok :)

Hogyan, milyen módszerrel tudnék többet enni, hogy meglegyen a napi kalória szükségletem? Most kb.olyan 2500-at tudok letolni, de ez pont arra elég, hogy stagnálok.

2015. máj. 24. 17:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén, eddig a zsír bevitelre nem igazán figyeltem oda... ezért ebben a témában nem is tudok olyan sokat... eddig leginkább a ch és fehérje bevitelt figyeltem.

Tehát ha pl kókuszzsírral főzök + olajos magok (pl. kesudió a kedvenc) + lenmagolaj kapszula megfelelő így a zsír bevitelre?

2015. máj. 25. 20:36
 22/25 anonim ***** válasza:

Jah.

Zsírbevitellel lehet legegyszerűbben megoldani a kalóriákat. Rántotta, földimogyoró, egyéb olajos magvak...

Még ha van gyomrod olivaolajat magában is nyelhetsz. Persze egyszerre csak pár grammot max.

Én földimogyorót zabálok (~100gramm) , meg napi 5 tojásból rántotta. Tojásnak írnak elég sokfélét tápanyagtartalomnak, ezért én olyan 600 kalóriával számolok rá, földimogyoró szintén. Az már 1200, és még csak nassoltam kb.

2015. máj. 25. 21:13
 23/25 A kérdező kommentje:
Te hogy számolsz 600 kalóriát 5 tojásra amikor jobb esetben egy tojás kb. 65-70 kalória?
2015. máj. 25. 22:03
 24/25 anonim ***** válasza:
Lenmagolaj kapszula nem éri meg. Vegyél rendes hidegen sajtolt lenmagolajat.
2015. máj. 25. 22:36
 25/25 anonim ***** válasza:

Nézz meg pár forrást, hogy mennyi kalória van egy tojásban (az se mindegy mekkorát veszel). Úgy 5-6ot, és egyik se fog egyezni. Mellesleg zsírt is felhasználok még, és lecsúszik mellé valamennyi (~2 szelet) kenyér is, úgyhogy elég reális.

Egyébként se kell, és nem is lehet utolsó lófityingig kiszámolni.

2015. máj. 25. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!