Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan egyek meg napi 3000...

Hogyan egyek meg napi 3000 kalóriát?

Figyelt kérdés

3-4 éve kezdtem el edzeni. 50 kiló voltam, most 70-nél tartok. (178 cm) Sajnos egyszerűen nem tudom átlépni ezt a 70 kilós határt. Kaptam most egy 3000 kalóriás tömegnövelő étrendet, amiben 7 étkezés van (2 turmix + 5 szilárd kaja), de egyszerűen nem tudok ennyit enni. Azt érzem, ha még eszem két falatot behányok :)

Hogyan, milyen módszerrel tudnék többet enni, hogy meglegyen a napi kalória szükségletem? Most kb.olyan 2500-at tudok letolni, de ez pont arra elég, hogy stagnálok.

2015. máj. 24. 17:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
36%
3000 kalória nem valami sok,nekem volt hogy fogadásból benyakaltam egyedül egy 60 cm-es pizzát 1 óra alatt amibe több mint 4000 kalória van ,nem értem mi a gondod :D
2015. máj. 24. 20:54
 12/25 anonim ***** válasza:
Ennyi fehérjét bevinni teljesen felesleges max 2.5/tskg de rengetegen még 2 g/tskg sem tömegelnek hisz nem tehetik meg.
2015. máj. 24. 21:09
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem úgy értem, hogy megenni nehéz. Adjál fél kiló nutellát és fél kiló mogyoróvajat, úgy simán beviszek 5000 kalóriát, sőt adjál tejsavóproteint, és simán beviszek akár 5g/tskg fehérjét is...
2015. máj. 24. 21:23
 14/25 anonim ***** válasza:

Ez az etrend eleg hat mit is mondjak...

A szenhidratot kene inkabb jobban eroltetni, nem a feherjet ha nehezen hizol, meg persze tobb zsir. A szenhidratos protein turmix meg nem is tudom mit keres itt?

2015. máj. 24. 22:35
 15/25 A kérdező kommentje:
Igazából lehet rosszul fogalmazam meg a kérdést, mert nem is igazából a kalóriákról van szó, hanem a makrókról. Meg lehet enni 3000 kalóriát BigMac-ből és csirke rizsból csak marhára nem ugyanaz lesz a végeredmény. És köszönöm az okosok válaszát, hogy 5-10-12 ezer kalória és stb... Nekem sok ez a 3000, ennyi. Csak tanácsot kértem volna :) Hogyan toljam le ezt a napi kaja mennyiséget.
2015. máj. 25. 13:56
 16/25 anonim ***** válasza:
21%
menj építészetre dolgozni,garantáltan meghozza az étvágyad
2015. máj. 25. 15:13
 17/25 anonim ***** válasza:
Mondtuk is: csökkentsd a fehérjét, de növeld a zsírt. Amúgy sima kardió is hozhat étvágyat.
2015. máj. 25. 18:28
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszi, a fehérjét mindenképpen csökkentem. Zsírbevitelt hogyan lehet megoldani? Olajos magvak?
2015. máj. 25. 20:06
 19/25 anonim ***** válasza:

Igen, illetve lenmagolaj és kókuszzsír, ezekből még könnyebb bevinni, de arra figyelj, hogy így is a telítetlen zsírból legyen több, tehát főleg lenmagolajat érdemes használni. Elvileg a halolaj még jobb lenne, de nem biztos, hogy az annyival többet ér, mint amennyivel drágább. Viszont a zsírt sem érdemes a végtelenségig emelni, ugyanúgy túlzásba lehet vinni, akkor is, ha jó zsírokat használsz.

Lehet azt is csinálni, hogy nagyjából 1:1:1 arányban oszlik meg a fehérje, szénhidrát, és a zsír a kalóriákat tekintve, nem biztos, hogy ez pont ennyire ki tudod hozni, de nagyjából (a zsírnak nagyobb a kalóriaértéke, azt vedd figyelembe).

2015. máj. 25. 20:13
 20/25 anonim ***** válasza:
Ja meg van még egy-két jó forrás, pl. a tökmagolaj, meg az extraszűz olívaolaj sem olyan rossz. Ugyanakkor én az állati zsírokat azért kerülném ha jelentős ch van (ami gyakorlatilag mindig van, kivéve, ha ketogén diétán vagy). Nálam 1-2 tojássárgájában ez ki is merül, úgyis mindig jön valami járulékos szar (pl. túróból, majonézből stb).
2015. máj. 25. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!