Fehérjét szeretnék szedni, de nem tudom hogy milyet kellene, illetve melyik miért jó?!
Több féle fehérjét is találtam már pl.: marha.protein, szójaprotein, tejsavó, tejfehérje, designer-protein, stb... és ezeknek még alfajtáit is pl.: Tejsavó fehérje-izolátumok, Tejsavó fehérje hidrolizátum.
Melyik miért jó esetleg, vagy van bármi fontos különbség az egyéni ízlésen kívül?
Fehérje akkor szükséges, ha nem tudod szilárd táplálkozásból megfelelően bevinni a testépítéshez 2g/ttkg v. más előirányzott mennyiséget.
kezdésként tejsavófehérje koncentrátum, ha nem vagy tej-és laktózérzékeny. Ha laktózérzékenyvagy akkor laktózmentes tejsavófehérje-koncentrátum.
Egyszerűen azért, mert ez a legjobb az izomépítéshez, gazdag BCAA-ban, aminosavprofilja nagyon jó, legmagasabb biológiai értékű, gyorsan emészthető.
Szóval Stillmass whey 80 Instant, MHN Whey, Myprotein Impact Whey Protein
a kazein lefekvés előttre való, illetve akkor, ha rendkívül gyors az anyagcseréd
a marhaprotein túlárazott, ízesített zselatin
szója: nem kóstoltam még szójaproteint, bár vannak termékmintáim, nem tartom emberi tápláléknak, valaki szerint viszont a szójaprotein a legjobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!