Mennyi ideig tartana egy ilyen testet összehozni? Szeretnék kérni pár tanácsot!
Figyelt kérdés
[link] 17 éves vagyok. 180cm es 72kg. Aminek a nagyrésze zsir. Mindig is sportos alkat voltam, de most hogy tükörbe neztem, hatalmasat csalódtam higy igy kell atveszelnem a nyarat. Igy hogy van egy kis zsir felesleg a hasamon es a mellemen, szalkasitassal vagy tomegelessel kezdjek?2015. máj. 19. 21:29
11/13 anonim válasza:
Én nem vagyok láb ellenes, de sose értettem mi a jó abban ha valakinek a lába 1 méter (kerület). Szerintem rohadtul taszító és farmert sem vehet fel.
12/13 anonim válasza:
Én azért naturálban találok magamra farmert még, pedig elég nagy a lábam :D
13/13 anonim válasza:
Szerencsere ha magas vagy akkor szálkásan csak olyan lábat tudsz építeni ami jól néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!