Sok kitartással mennyi idő összehozni egy szépen kidolgozott izmos testet? /F#
Figyelt kérdés
Sziasztok.. 15 éves vagyok, de nem vagyok megelégedve a testemmel.. 160 centim mellé 65 kiló vagyok.. kb 10 kiló felesleg van rajtam, habár ruha alatt nem igazán látszik.. nos, a helyes táplálkozás mellè milyen gyakorlatokat kellene csinàlnom? Szeretnék kockás hasat, szèp izmos melleket (stb) persze a làbat se felejtsük ki..
Időm bőven van rá, minden nap..
Videók linkjeinek és rövid leírásoknak örülnék :)
Van egy kondigépem, kb 50 kiló súly van hozzá..
Egy vèkony matracom is van, és 2 egykezes súlyzó, ezt nem igazán hasznàltam sose, ugyan is csak 4-4 kiló
2015. márc. 19. 17:21
1/8 anonim válasza:
Sárga Kapszula, egykezes és kétkezes rúd vásárlása. Vagy konditerem. Nem tudom milyen az a gép, de sokra biztosan nem mész vele.
2/8 anonim válasza:
Szerintem is olvasd el a sárga kapszulàt. Keress rá. Pàr hónap alatt is látszódik a fejlődès, de egy komolyabb forma az évek munkája.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Ismerem egyébként már, csak kíváncsi vagyok 1-2 vidire is :)
2015. márc. 19. 17:41
4/8 anonim válasza:
Youtube-on találsz edzésvideókat.
5/8 kovpet válasza:
A videók jók, mert szobabicajozás közben nem unatkozol. :)
Más hasznukat nem látom.
6/8 A kérdező kommentje:
Szobabicóm nincs, érdemes lenne beszerezni egyet?:D
2015. márc. 20. 16:29
7/8 anonim válasza:
Nekem pl van itthon szobabicaj, de nem sokszor használom. Szálkásításnál megfelelő aerob edzésnek súlyzós mellé.
8/8 anonim válasza:
Ha tartós eredményt szeretnél, akkor ne az időt nézd. Egyébként lehet, hogy azok közé tartozol, akiknél jelentkezik a súlyzózás addiktív hatása is. Akkor meg aztán tényleg felesleges a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!