Mennyi ideig tartana egy ilyen testet összehozni?
Szeretnék kérni pár tanácsot!
Figyelt kérdés
[link] 17 éves vagyok. 180cm es 72kg. Aminek a nagyrésze zsir. Mindig is sportos alkat voltam, de most hogy tükörbe neztem, hatalmasat csalódtam higy igy kell atveszelnem a nyarat. Igy hogy van egy kis zsir felesleg a hasamon es a mellemen, szalkasitassal vagy tomegelessel kezdjek?
Minden a kiindulási alaptól,genetikától,befektetett munkától és étrendtől függ. Mivel ezek egyénenként változnak,nem lehet megmondani,hogy konkrétan neked mennyi idő egy ilyen testösszetétel elérése.
Te magad írtad,hogy zsíros vagy. Ha így van,akkor szálkásíts le szépen. Mi értelme az eleve zsíros testedet további tömeggel megtetézni?
2015. máj. 19. 21:32
2/13 anonim válasza:
3-4-5 év, de a combja nagyon gatya.
2015. máj. 19. 21:46
3/13 anonim válasza:
Az hogy lehet, hogy a 180 cm-es magasságodhoz 72 kg vagy és zsíros? Ez összeférhetetlen szerintem. Amúgy először le kell adni a zsírt, majd óvatosan! tömegelni, hogy minél kevesebb zsír jöjjön fel az izom mellé. Amúgy a képen látható formát szerintem 5 év kemény munkával táplálék kiegészítők nélkül, megfelelő táplálkozással egészséges ember el tudja érni. Persze lesznek erősebb, gyengébb pontjai az embernek mindig.
2015. máj. 19. 21:53
4/13 anonim válasza:
Akkor úgy mondom, hogy a képen látható gyerek nem natúr pedig hozható a szint, és a lábát egyáltalán nem edzi.
2015. máj. 19. 21:58
5/13 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy nem natúr? Amúgy nekem a bicepszem meg se közelíti ezt a méretet, de a mellizmom az brutális. 5 éve foglalkozok súlyokkal, de abból 3 év ami kemény volt. Mindenkinek mások az erősségei.
2015. máj. 19. 22:09
6/13 anonim válasza:
Oké 100% hogy egyáltalán nem edzi a lábát érted? Napi 2-3 órát nézek fizikumokat kielemzem a tapadási és eredési pontokat, hol van tömeghiány, megnézem a csontozatát stb.
Gyűjtöm is a képeket nőit is, férfit is.
Ha pedig nem edzi a lábát, modellfiúként nem tartom valószínűnek hogy grammozna a kajával. Ez a munkája, és a könnyebbik utat választja.
2015. máj. 19. 22:26
7/13 anonim válasza:
De neked legyen igazad, egy ideális világban nem kéne ezen filózni.
2015. máj. 19. 22:28
8/13 anonim válasza:
Az hogy ez a munkája valóban jel lehet arra hogy koxol.
Modellként miért ne figyelne a kajára? Modellek korében elterjedtek az étkezési zavarok. Orthorexia is simán. Ha ez a munkája biztos figyel valamennyire. Nem kotelezo grammoznia, csak úgy nagyjából hogy ne túl sokat ne is túl keveset.
A lábát meg szerintem edzi csak a szokásos (lábtoló/combfeszítő/alibilábedzés) kombóval. De valoban nagyon lemaradt
2015. máj. 19. 22:37
9/13 anonim válasza:
Ennél akármelyik focistának vagy futónak sokkal jobb a combja, nem hogy rezisztencia edzést végzőnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!