Nem lassú egy kicsit ez a növekedés?
29/f vagyok.Pénteken lesz kb 2 hónapja hogy elkezdtem immár számtalanszor újra a testépítést, de most megfelelő anyagiakkal és elhatározással.Összesen sokat edzettem, tehát a tudásom megvan, csak eddig nem nagyon fejlődtem, mert vagy tejivás volt ezerrel, vagy nem volt pénzem, tudjátok, a szokásos baromságok :D
Most hogy elkezdtem megint, az első 3 hétben 3g ch-t toltam, a 4-edik héten felemeltem 5-re, a 2. hónap elején meg már a 6 is megvan, néha kicsit még fölé is megyek.Kezdéskor a mérleg 72,5-öt mért kb, ma mértem magam délután 74,5.Kicsit kevésnek érzem ezt a 2 kg-ot két hónap alatt, mert még 4 évvel ezelőtt 2 hét alatt híztam 10 kg-ot, bár tudom hogy ez irracionális és hogy a 99%-a az zsír volt :D Most jóval lassabban a folyamat.Azt akarom kérdezni hogy más is volt/van így közületek akinek ilyen lassan jön a tömeg?Szerintem emelek még a szénhidráton kicsit.Vagy legyek türelmes és ez a normális fejlődés?
A válaszokat előre is köszönöm!
2 hónap alatt feljöhetett 2kg izom, 4 évvel ezelőtt pedig több vizet ittál, most meg kevesebbet.
Azt javaslom, hogy most is igyál több vizet.
1.Az nem csak a fehérjétől jött fel.Abban az óriási zabálás is szerepet játszott.
2.Annak mi értelme ha bezsírosodsz mint az állat?
3.A kérdésre légyszi!!
2kg izom 2 hónap alatt normális fejlődés.
DE egyikünk se tudja, hogy mennyire tartottad be az étrended és az edzésterved.
2-es, neked is ilyen jó genetikád van?
Én se eszek semmit, meg edzeni se járok, azt egy hónapban simán rám jön néha 20 kiló izom is.
Tudom hogy hihetetlen. A poént értem csak az a gond hogy te nem abból mondod hanem gunyolódasból.
16 éves koromig 70 kg nem voltam. Aztán anyám felzabáltatott! 20 évesen kezdtem visszadolgozni mert a csajoknál nem nyerő a duci pasi. Az elmúlt hat évben meg kis kihagyásokkal de rendszeresen edzek. Csomó kiegészítőt próbáltam de egyik se vált az előnyömre! 2 éve nagy karjaim voltak de kiáló has. Tavaly annyit kerékpároztam hogy 78 kilóig le ment. De utána csináltam ezt a feherjés baromságokat és most megint ott a has,derék és a combom is nagy. Undorító lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!