Peti6544 kérdése:
Ha kreatinal dietazok akkor tudnak egyszere fogyni is meg noni is?
Figyelt kérdés
ezel az eterendel szertetnek ellkezdeni dietazni [link] 80kg vagyok most hogyis vann ez ha nem fogyok 1 het alatt akkor kell a szenhidratot csokenteni ? meg ha kreatint szedek dieta mellet akkor fogok tudni fogynI persze meg heti 5x50 perc aerob edzesel ez igy jo lenne?2015. ápr. 1. 23:35
1/4 anonim válasza:
Kövér kezdők tudnak izmosodni kalória mínuszban is egy ideig. Amúgy ellentétes folyamat. Kreatinnal több izom tartható meg ès erő. De izomàllat nem leszel tőle. Ez nem kox csak tápkieg.
2/4 A kérdező kommentje:
En nem kezdo vagyok mar 3 eve rendszeresen folytatok sulyzos edzest csak most felszedtem egy kis felesleget es azt szeretnem ledani de izmokbol nemszeretnek vesziteni
2015. ápr. 2. 12:57
3/4 anonim válasza:
Írtam: izmosodni nem tudsz. Csak kezdőknél van kalória mínuszban izmosodás. Nàlad lesz izomvesztés, ha jó az étrended és genetikàd akkor kicsi. Naturálban ez van hiàba a kreatin vagy bármi tàpkieg.
4/4 A kérdező kommentje:
Hat a genetikam sajnos nagyon rossz nagyon nehezen izmosodok
2015. ápr. 2. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!