Ez lehetséges ilyen korba,150 kg-ot fekve nyomásba?
Én 250-el nyomok fekve.
14/f.
Na mi a rák van kocsog gyerek? :D
Elképesztő.:)
Senki sem gratulált, inkább elkezdtek támadni és lepontoztak...
Szánalmas.:)
Nem vagyok erőemelő.;)
A hugom meg 12 éves és annyit nyom fekve, hogy külön rudat kellett gyártatni neki, mert kettétörtek a súlytól. A dinnye felvásárló telepen egyszer le akarták mérni a súlyokat, amiket használ, ott van mázsa a kamionoknak, de szállításkor félúton kettétört a kamion
főtengelye a súly alatt, tankerhajó meg nem jár a kanálison, úgyhogy ez halott ügy maradt.
Az edzője szerint pár év múlva beszélnünk kell egy öntődével és a MÁV-tól fel kell vásárolnunk a fél pályaudvart és beolvasztani rúdnak. Csak azt nem tudjuk, hogyan fogjuk szállítani azt a rengeteg súlyt. Hugom azt mondta, hogy írjunk levelet Thornak, hogy segítsen...Istenem, ilyen hülyeséget is cask egy 12 éves találhat ki.
Ha 16 évesen 150 kilót nyomsz fekve, akkor vagy 120 kiló vagy, vagy pedig világrekorder, amiről már tudnánk, ugyanis a helyi teremvezető már régen vinne versenyezni...
Mondjuk én 110-et nyomok fekve, ruhában ez felmegy 140 kilóra + teleszedem magam edzés előtti energizálókkal, NO fokozóval, letolok egy felest,brutál zenét nyomokbe és megvan a 147,5 is, de ez 18 évesen volt, nem 16 évesen.
82 kiló vagyok.
Én tisztában vagyok azzal, hogy egy világszinten is megállná a helyét.
Amúgy otthon van konditermem.
Jól van akkor, nem muszáj elhinni.;)
Én nem huzodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!