Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez lehetséges ilyen korba,150...

Ez lehetséges ilyen korba,150 kg-ot fekve nyomásba?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam idén lesz 17 ,tavaly február végén kezdett el edzeni és brutálisan izmos lett magához képest,azután abbahagyta augusztusba és novemberbe kezdett el megint edzeni és a gyerek márciusba 150 kg-ba belenyomott,és 60 kg-ról felhízott 85-re full szálkásan még a kihagyása előtti időszakba 6 hónap alatt szóval tavaly júniusra, full szálkásan,1dkg zsír nem látszik rajta és az egész osztályba mindenki azt mondja hogy csak tömegnövelőzik,csak én vagyok ekkora farok hogy nem hiszem el és szerintem keményen cuccol?na és ekkorába beletud nyomni ilyen edzésmúlttal?
2015. máj. 18. 19:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Én 250-el nyomok fekve.

14/f.

Na mi a rák van kocsog gyerek? :D

2015. máj. 18. 20:49
 12/28 anonim ***** válasza:
Én is 150 kg-ot nyomok fekve,igaz nem a hagyományos módon (az puhányoknak való),hanem a súlyzót rágörgetem az addigra már merev farkamra,s annak mozgatásával emelgetem a súlyt:5x20-30 ismétléssel.
2015. máj. 18. 20:51
 13/28 A kérdező kommentje:
:)
2015. máj. 18. 20:54
 14/28 anonim ***** válasza:
61-es gyerek erőemelő, nem testépítő...
2015. máj. 18. 22:38
 15/28 anonim ***** válasza:

Elképesztő.:)

Senki sem gratulált, inkább elkezdtek támadni és lepontoztak...

Szánalmas.:)

Nem vagyok erőemelő.;)

2015. máj. 18. 22:57
 16/28 anonim ***** válasza:

A hugom meg 12 éves és annyit nyom fekve, hogy külön rudat kellett gyártatni neki, mert kettétörtek a súlytól. A dinnye felvásárló telepen egyszer le akarták mérni a súlyokat, amiket használ, ott van mázsa a kamionoknak, de szállításkor félúton kettétört a kamion

főtengelye a súly alatt, tankerhajó meg nem jár a kanálison, úgyhogy ez halott ügy maradt.

Az edzője szerint pár év múlva beszélnünk kell egy öntődével és a MÁV-tól fel kell vásárolnunk a fél pályaudvart és beolvasztani rúdnak. Csak azt nem tudjuk, hogyan fogjuk szállítani azt a rengeteg súlyt. Hugom azt mondta, hogy írjunk levelet Thornak, hogy segítsen...Istenem, ilyen hülyeséget is cask egy 12 éves találhat ki.

Ha 16 évesen 150 kilót nyomsz fekve, akkor vagy 120 kiló vagy, vagy pedig világrekorder, amiről már tudnánk, ugyanis a helyi teremvezető már régen vinne versenyezni...

Mondjuk én 110-et nyomok fekve, ruhában ez felmegy 140 kilóra + teleszedem magam edzés előtti energizálókkal, NO fokozóval, letolok egy felest,brutál zenét nyomokbe és megvan a 147,5 is, de ez 18 évesen volt, nem 16 évesen.

2015. máj. 19. 13:51
 17/28 anonim ***** válasza:

82 kiló vagyok.

Én tisztában vagyok azzal, hogy egy világszinten is megállná a helyét.

Amúgy otthon van konditermem.

2015. máj. 19. 14:26
 18/28 Musclemore ***** válasza:
Szerintem elszámoltad a súlyokat. :D
2015. máj. 19. 14:31
 19/28 anonim ***** válasza:

Jól van akkor, nem muszáj elhinni.;)

Én nem huzodok.

2015. máj. 19. 14:42
 20/28 anonim ***** válasza:
*nem hazudok
2015. máj. 19. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!