Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jövő nyárra lehetséges lenne...

Jövő nyárra lehetséges lenne egy ilyen test?

Figyelt kérdés
Most jönnek majd a hülye válaszok, és sok más hogy miért most jut eszembe:D 16 éves fiú vagyok, 176cm és 71kg, van rajtam zsír, a hasamon elég sok, mé a mellemen is. Ha júliustól elkezdek tomegelni, es nyár előtt 10-12 héttel elkezdek szálkasitani, akkor osszehozhato egy ilyen test? [link]
2015. máj. 18. 07:52
 1/4 anonim ***** válasza:
45%

Jó, de nem csak szálkásítani kell, hanem tömegelni is...mondjuk szálkásítás után, vagy elöbb most tömegelsz és utána szálkásítasz.

Te döntésed.

Amúgy ez simán hozható egy év alatt, ez semmi.

De ugyanilyen testet ne akarj, mivel minden ember más.

2015. máj. 18. 08:02
 2/4 anonim ***** válasza:
sztem egy fiúnak (pláne aki tele van növekedési hormonnal 16 évesen), kemény edzés és jó kaja mellett nagyon jó dolog kihozható egy év alatt :) szóval csak hajrá!
2015. máj. 18. 09:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:)
2015. máj. 18. 09:02
 4/4 Tyler913 ***** válasza:
Kiindulási alaptól függ,de ha 100% a kaja és az edzés is,akkor elérhetőnek tartom.
2015. máj. 18. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!