A testkompozíció váltás csak kövéreknél lehetséges?
Figyelt kérdés
Mert én vékony voltam,mióta edzek jött fel 10kg 5hónapja edzek,(street workout)és látta egy edző az előtte utána képemet,és mondta, hogy testkompoziciot csináltam...ez lehetséges? magyarázzátok már meg légyszi :)2014. aug. 24. 22:27
1/13 anonim válasza:
ha tényleg 10 kiló jött annak több mint a fele tuti zsír abban meg mi a testkomp. változás? Valamit benéztél
2/13 A kérdező kommentje:
akkor lehetséges, hogy izom jöhetett annyi? :)
2014. aug. 24. 22:32
3/13 A kérdező kommentje:
izom is*
2014. aug. 24. 22:38
4/13 anonim válasza:
Te se gondolod, hogy 5 hónap alatt 10 kg ízmot szedtél magadra, olyan 4 kg a reális a többi zsír.
5/13 anonim válasza:
vagy lehet hogy 17 éves hormonzavaros gyerek vagy. De amúgy meg valószínűleg rosszul mérted a súlyod.
6/13 A kérdező kommentje:
18 vagyok :) Nem vagyok az :)
Nem úgy értettem, hogy 10kg izom, utána írtam hogy IS :)
akkor azt mondjátok hogy 4kg izom jöhetettfel? Az miért van, hogy repedezik a bőröm? elsőnek piros utána fehér de am tömegnövelésen vagyok :)
2014. aug. 24. 22:49
7/13 anonim válasza:
Megmutatod az elote utána képet.
8/13 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__6009.. menj rá erre, és ott lesz a kép is.
2014. aug. 24. 23:11
9/13 A kérdező kommentje:
a linkbe lesz a kép
2014. aug. 24. 23:12
10/13 anonim válasza:
Ebben a korban, amikor csúcson van tesztó termelése (és egyéb hormonális változások is vannak), teljesen kezdőként az elején jöhet föl több mint 1 kg izom havonta, de ez nyilván nem 5 hónapig tart.
(Mondjuk az első 2-ben jöhetett föl 2-2 kg, a 3-4-ben 1,5-1,5 kg és az 5-ben már csak 1 kg, így a 10-ből lehet 7-8 kg izom.)
Gondolom mindenki emlékeiben élnek olyan régi osztálytársak, akik egy nyár alatt nagyon megváltoztak, az "lehetetlen" lenne testépítői szemmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!