Lehetséges hogy van aki gyorsabban izmosodik az átlagnál?
Nem igazán testépítéshez tartozó kérdés, de itt talán többen tudják.
Többször nekiálltam már a minden másnapi edzésnek, persze nem konditeremben, hanem otthon ilyen egyéb alakformáló videóra (nő vagyok) és nagyon hamar látni lehet a különbséget. Párom mindig irigykedik hogy hogyan lehet az, hogy ő ha edz az alig látszik (ő is nemrég kezdte), nehezen izmosodik, én meg pár nap alatt már látható eredményeket érek el. Van ilyen? Vagy alapból ez lenne a normális?
te vagy az élő példa,mi a kérdés?
vagy nem hiszel a szemednek vagy a mérlegnek,mérőszalagnak?
Van, alkati kérdés.
Ha megnézed pl., az afro-amerikaiak a fehérekhez képest ultrasebességgel izmosodnak. Mondjuk, én is, csak én rohadt lusta vagyok.
Én is lusta vagyok, ezért kezdtem el már másodszor fél éven belül az edzést. De most nem fogok leállni.
Csak fura hogy egy nő ilyen legyen egy férfihoz képest...
Képet nem fogok küldeni :D
Amúgy járok lovagolni, napi 3-4 óra séta megvan (az is mozgás) és a 0 izom elég érdekes lenne, mert gyakorlatilag egyik edzést sem tudnám végigcsinálni.
Akkor én leszek megint a bunkó állat, aki majd elmondja az igazat:
1. Van olyan, hogy valaki sokkal jobban izmosodik, mint az átlag, de és ez egy óriási DE:
Egy nő nem izmosodhat sosem gyorsabban (koksz nélkül) mint egy férfi. Ilyen nincs, nem létezik. Eleve te 1/25 annyi tesztoszteront termelsz, mint bármelyik átlag férfi, az izmosodáshoz pedig az kell többek között. Kevés tesztóval te nem fogsz izmosodni gyorsan. Még egy férfi is jó genetikával, jó étrenddel kb havi netto 1 kg izmot tud felpakolni, egy nő meg ennek a töredékét, pláne otthoni videos edzéssel. Még nagyon kemény súlyzós edzéssel sem tudnál gyorsan izmosodni, nem hogy tornázgatással.
Az van, hogy te mikor elkezded, kicsit betöltődnek a glikogén raktáraid és az még vizet is vonz a sejtekbe. De ez még nem netto izmosodás, csak kicsit betöltődsz és mivel gondolom vékony vagy, így az meglátszik. Ennyi. Lehet lepontozni, egyet nem érteni, de nekem ez a véleményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!