Lehetséges hogy van aki gyorsabban izmosodik az átlagnál?
Nem igazán testépítéshez tartozó kérdés, de itt talán többen tudják.
Többször nekiálltam már a minden másnapi edzésnek, persze nem konditeremben, hanem otthon ilyen egyéb alakformáló videóra (nő vagyok) és nagyon hamar látni lehet a különbséget. Párom mindig irigykedik hogy hogyan lehet az, hogy ő ha edz az alig látszik (ő is nemrég kezdte), nehezen izmosodik, én meg pár nap alatt már látható eredményeket érek el. Van ilyen? Vagy alapból ez lenne a normális?
okés kérdezz ott, itt nem kell arcoskodás.
Egyébként meg csak én voltam a bunkó, engem kell szidni, a többiek jófejek voltak. Szóval nem minden testépítő bunkó , csak én, ha olyan kedvem van. Viszont őszinte is vagyok. Ennyi.:)
Az őszinteséget tartsd meg, azzal nincs baj. De ha valaki azért kérdez mert kíváncsi, azt nem kell elküldeni rögtön máshova, mert nyilván azért nem női oldalakon kérdezgetek, mert hozzáértők véleményére vagyok kíváncsi.
A válaszokat köszönöm...
Nem vagyok testépítő,nem "arcoskodom" de miutan nem ertesz a témahoz,ne okoskodj kérdező.
"Régen nen volt elhízott ember" Igen,mert közel nem volt annyi kaja mint ma.. gazdagok kövérek voltak,ezert is volt sokaig ideál a kövérebb nő mert gazdagsagot sugallt.
"Mindenki erős,izmos volt a kétkezi munkatól" Rlaez hülyeség. Öreganyám is kapalt egész életében,mégse volt se izmos,se erős. Az meg nem csoda hogy egész napos mozgassal jobb kondiban voltak mint a na egész nap számítógép előtt gubbasztó ember..
Gondolkozz mielőtt leírsz valamit.
A kérdésem az volt hogy lehetséges-e, nem az, hogy én gyorsabban fejlődök-e. Man logic
Utolsó: igen, kicsit elfogult vagyok ha bizonyos szerekről van szó, nem tudom elfogadni hogy egyesek használják, ilyenkor van hogy felesleges hülyeségeket írok, mert én a woman logic-kal így gondolom... de a kérdésemre a választ mégsem írtad le... Te is kötekedni jársz ide?
Takarodj már kérdező!
Semmit sem tudtok a kajálásról,a test építésről.,meg semmiről se ami az egészséges élethez elengedhetetlen..
Menyél és inkább olvasgasd a sztárok fogyókúráit..."legalább nem lesz ennyi hülye ember a világon"
Fiúkák! Csihadjatok már le!
Mi, buta nők még mindig megtanulhatjuk azt a rengeteg okosságot, amit ti, naaaaagy és okos Férfiak tudtok.
De ti (konkrétan TI) akkor is bunkók maradtok.
(Tiszta nevetséges így besértődni attól, hogy EGY ADOTT nő talán tényleg gyorsabban szed magára izmot, mint EGY ADOTT férfi... lehet, hogy annak a nőnek vannak jobb adottságai, a hapsinak meg gyengébbek, mint az átlag. A csajszi tényleg nem arcoskodni jött ide, hanem kérdezni szeretett volna valamit.)
1. Arcosodnak jött.
2. Nem, nem fog egy nő gyorsabban izmosodni, pláne nem tornázgatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!