Lehetséges hogy van aki gyorsabban izmosodik az átlagnál?
Nem igazán testépítéshez tartozó kérdés, de itt talán többen tudják.
Többször nekiálltam már a minden másnapi edzésnek, persze nem konditeremben, hanem otthon ilyen egyéb alakformáló videóra (nő vagyok) és nagyon hamar látni lehet a különbséget. Párom mindig irigykedik hogy hogyan lehet az, hogy ő ha edz az alig látszik (ő is nemrég kezdte), nehezen izmosodik, én meg pár nap alatt már látható eredményeket érek el. Van ilyen? Vagy alapból ez lenne a normális?
A történethez akkor még hozzáteszem: nem gyúrni járok, mint már írtam is. A párom sem gyúr, otthon edz, keveset, mert nem egy izomállat akar lenni, csak szeretné ha lenne rajta vmi ami miatt nem mondogatom többé hogy több izmom van mint neki :D
Viccet félretéve persze, nem mondom hogy most nekiállok versenyezni testépítőkkel, mert nekem eleve nem a kigyúrt test a célom, hanem az alakformálás, ami számomra azt jelenti, hogy nem zsír van rajtam hanem izom, de nőies keretek között. Ez pedig most úgy néz ki alakulgat, pedig nemrég kezdtem. Csak ott is izmosodom amire elvileg nem hat ez az edzés elsődlegesen és a párom mondogatja hogy szerencsés vagyok, mert neki oda is edzenie kell... ennyi. Szóval most nem beképzeltségből vagy ilyesmiből kérdeztem, hanem mert kíváncsi voltam rá.
Amúgy meg semmit nem szedek, életemben nem drogoztam, nem szedek táplálékkiegészítőt, nem dohányzom de még csak nem is diétázom, mert azért csinálom az egészet hogy azt ehessek amit akarok, anélkül hogy meglátszana... ennyi a történet. Köszi a válaszokat.
Pedig eléggé arcoskodásnak tűnt nekem a leírásod, meg hogy a párodtól gyorsabban fejlődsz. Én kb fejbe lőném magam, ha egy nő alapból jobban izmosodna nálam tornázgatással.
A párod meg soha nem lenne naturálban izomállat, ez koksz nélkül nem megy még egy férfinak sem.
Nem vagyok az az arcoskodó, kíváncsiságból kérdeztem, mert itt elvileg ez a szokás... állítólag.
A párom meg sajnos az az alkat aki hajlamos az elhízásra, soha nem edzett régebben és csak most kezd jobb alakja lenni. De nálunk nem probléma ha hülyülök vele az izmok miatt, mert agyilag rendben van, pár férfiegyénnel ellentétben. Most vegye az magára aki magáénak érzi.
Az meg hogy koksz vagy mi nélkül nem megy, az nem az én problémám, úgy vagyok vele hogy vagy megy természetesen, vagy nem. Érdekes, régen alig volt elhízott ember, mindenki erős, izmos volt a normál, kétkezi munkától, most meg mindenki nyúl az anyaghoz..
Az anyagcsere meg ha beleszól az tény, nekem elég gyors.. akkor most erre fogom, aztán mindenki megnyugodhat hogy nem, nem leszek erősebb egy férfinál sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!