Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges hogy van aki...

Lehetséges hogy van aki gyorsabban izmosodik az átlagnál?

Figyelt kérdés

Nem igazán testépítéshez tartozó kérdés, de itt talán többen tudják.

Többször nekiálltam már a minden másnapi edzésnek, persze nem konditeremben, hanem otthon ilyen egyéb alakformáló videóra (nő vagyok) és nagyon hamar látni lehet a különbséget. Párom mindig irigykedik hogy hogyan lehet az, hogy ő ha edz az alig látszik (ő is nemrég kezdte), nehezen izmosodik, én meg pár nap alatt már látható eredményeket érek el. Van ilyen? Vagy alapból ez lenne a normális?

2014. aug. 16. 13:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/149 anonim ***** válasza:
23%
hagyjátok már zsoltot! egy pár hete koxol és sajna úgy tűnik kikezdte az agyát :(
2014. aug. 16. 18:35
 42/149 anonim ***** válasza:
82%

A tesztoszteron termelés elég fontos az izomépítésben... ezért egy férfi sokkal gyorsabban/jobban fog izmosodni.

Az viszont hogy te izmosodást tapasztalsz otthoni kb. RubintRéka videóktól neharagudj... de egy kicsit abszurd

főleg hogy gyanítom a kajához nem sokat értetek.

2014. aug. 16. 19:59
 43/149 anonim ***** válasza:
71%

Mit magyarázzak el? Arcoskodás. Ezt a szót nem ismered? Lehet, hogy elírtam valahol, nem olvasom vissza. Néha tabletről írok, azzal meg elütöm a betűket és még van hogy át is írja a szavakat, ha nem figyelek. Írom múltkor is, hogy tableten vagyok, erre elküldi, hogy toeleten vagyok. Bakker, oda kell figyelni.:)

A témáról már nem tudok mit mondani. A nők nem izmosodnak annyira ez teljesen egyértelmű tény, ezen nincs mit magyarázni. Nők nem lehetnek izmosak koksz nélkül, még a férfiak sem lesznek naturálban durván izmosak.

Az lehet, hogy egy átlag nőhöz egy másik nő hamarabb izmosodik, de ez akkor sem hetek alatt dől el. Egy jó forma az év-évek kérdése. Pláne otthoni tornázgatással vagy barbisúlyzókkal soha nem lesz izmos egy nő. Ez van, a tények makacs dolgok és akkor is igazak, ha valaki nem hiszi.

Az meg, hogy engem itt hányan utálnak (gondolom sokan) az nem izgat, megszoktam, de érdekes, hogy azért így is kapok 15-20 privát segítségkérő levelet minden nap. Lehet, hogy még így is bízik bennem pár ember, nem? DE! :)

2014. aug. 16. 20:12
 44/149 anonim ***** válasza:
19%
Arcoskodást ismerem és látom jelenleg is, de te úgy írtad, hogy "Arcosodnak". Ez gáz. Miért? Egy három soros mondatban ilyet hibázni az gáz:) Jaj bocs, hogy bunkó vagyok, de akkor a te nyelveden írom le: huje vagy mit a főd. Bocs elgépeltem^^ Átkozott mobil:D
2014. aug. 16. 20:23
 45/149 anonim ***** válasza:
81%
El szoktam gépelni, de ettől tudok helyesen írni, szóval nagyon nincs igazad. Van mikor filmet nézek közben és beszélnek is itthon hozzám, oda is figyelnem kell. Ettől még az ember hibázik és rád nézve gáz, hogy egy szóba kötsz bele és ezen lovagolsz. Más fogást nem találsz rajtam.
2014. aug. 16. 20:27
 46/149 anonim ***** válasza:
29%
Nézd én nem utállak. Nehogy már kiélvezd ezt:D Dehogy utállak! Nevetek rajtad csak.
2014. aug. 16. 20:27
 47/149 anonim ***** válasza:
30%
Egy 50 kilós kis nyomi kocka kitörését láthattuk. Köszönjük neked!
2014. aug. 16. 20:31
 48/149 anonim ***** válasza:
51%

Hadd hozzalak össze ezzel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__60..

Összeilletek:D Olyan f#sz mint te;)

2014. aug. 16. 20:31
 49/149 anonim ***** válasza:
0%
50 kiló?:D SírokXD
2014. aug. 16. 20:32
 50/149 anonim ***** válasza:
77%
okés, mit szeretnél még 60as. Mi a gondod, bajod, panaszold el Sanyi bácsinak. De találkozhatunk is és akkor jobban meg tudjuk beszélni.
2014. aug. 16. 20:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!