Lehetséges hogy van aki gyorsabban izmosodik az átlagnál?
Nem igazán testépítéshez tartozó kérdés, de itt talán többen tudják.
Többször nekiálltam már a minden másnapi edzésnek, persze nem konditeremben, hanem otthon ilyen egyéb alakformáló videóra (nő vagyok) és nagyon hamar látni lehet a különbséget. Párom mindig irigykedik hogy hogyan lehet az, hogy ő ha edz az alig látszik (ő is nemrég kezdte), nehezen izmosodik, én meg pár nap alatt már látható eredményeket érek el. Van ilyen? Vagy alapból ez lenne a normális?
A tesztoszteron termelés elég fontos az izomépítésben... ezért egy férfi sokkal gyorsabban/jobban fog izmosodni.
Az viszont hogy te izmosodást tapasztalsz otthoni kb. RubintRéka videóktól neharagudj... de egy kicsit abszurd
főleg hogy gyanítom a kajához nem sokat értetek.
Mit magyarázzak el? Arcoskodás. Ezt a szót nem ismered? Lehet, hogy elírtam valahol, nem olvasom vissza. Néha tabletről írok, azzal meg elütöm a betűket és még van hogy át is írja a szavakat, ha nem figyelek. Írom múltkor is, hogy tableten vagyok, erre elküldi, hogy toeleten vagyok. Bakker, oda kell figyelni.:)
A témáról már nem tudok mit mondani. A nők nem izmosodnak annyira ez teljesen egyértelmű tény, ezen nincs mit magyarázni. Nők nem lehetnek izmosak koksz nélkül, még a férfiak sem lesznek naturálban durván izmosak.
Az lehet, hogy egy átlag nőhöz egy másik nő hamarabb izmosodik, de ez akkor sem hetek alatt dől el. Egy jó forma az év-évek kérdése. Pláne otthoni tornázgatással vagy barbisúlyzókkal soha nem lesz izmos egy nő. Ez van, a tények makacs dolgok és akkor is igazak, ha valaki nem hiszi.
Az meg, hogy engem itt hányan utálnak (gondolom sokan) az nem izgat, megszoktam, de érdekes, hogy azért így is kapok 15-20 privát segítségkérő levelet minden nap. Lehet, hogy még így is bízik bennem pár ember, nem? DE! :)
Hadd hozzalak össze ezzel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__60..
Összeilletek:D Olyan f#sz mint te;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!