Ha több fehérjét eszek akkor gyorsabban fogok fejlődni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mondjuk ha a 2 g helyett 3-4g lenne a napi, az nagyban megdobná a fejlődésemet?2014. aug. 16. 11:30
1/9 anonim válasza:
Nem. Csak drágábbat fogsz sz.rni.
Kivéve, ha szálkásítasz. Akkor 3g menjen.
2/9 KlenDie válasza:
akkor csak kifehéredsz és szolárba kéne járnod
3/9 anonim válasza:
Drágábbat szarsz a budin, ennyi! Naturálban nincs értelme a sok fehérjének. Koksszal már más a helyzet.
4/9 anonim válasza:
Megjelent a Sárga oldalon egy tanulságos cikk ezzel kapcsolatban, bár vannak olyan dolgok, amik nekem furcsák.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem koxozok!!!
2014. aug. 16. 12:15
6/9 anonim válasza:
Persze gondoltam, nem ezért írtam, csak ismeretterjesztés volt és azért, mert ha valaki beszól, hogy azzal lehet többet enni, akkor én ezt is levédtem előre. Erre te szólsz be bakker, pedig nem írtam olyat, hogy te koxolsz.
7/9 A kérdező kommentje:
Miért, ha koxol valaki akkor több fehérje épül be?
2014. aug. 16. 12:52
8/9 anonim válasza:
Egyértelműen igen. Meggyorsítja a fehérjeszintézist.
9/9 anonim válasza:
Extrém ektóknak szoktam javasolni, hogy ha megáll a fejlődés, és a többi okot kizártuk, akkor érdemes megpróbálni. Nekem ugyanis bevált. Azóta alap nálam a 3 g. Illetve lenne, ha edzenék, mert még nem vettem rá magam a folytatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!