Ha szinte csak fehérjét eszek, meg zöldséget, gyümölcsöt, akkor gyorsabban fogyok le? ' hónap alatt úgy kb mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 23:02
1/4 anonim válasza:
Fogyhatsz 3-4 kilót, de nem lesz tartós, mivel csak a tested szénhidráttartalékait üríted ki. Nem mellesleg általánosságban sokkal gyengébb is leszel ettől.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Igen, ez így jó lesz, de ugyanannyi zöldséget egyél mint amennyi fehérjét.
Az, hogy mennyit fogysz, attól függ, hogy hány kg. felesleg van rajtad.
Ha sok akkor többet, ha kevés kevesebbet.
Például: Ha 10 kg. felesleg van rajtad kb. 4-5 kg.-ot fogyhatsz. Az első két hétben gyorsabb lesz a fogyás.
Gyümölcsöt nagyon válogasd meg, hogy melyiket eszed, mert a magas cukor tartalmúak hizlalnak.
Keress rá, hogy melyiknek mennyi a CH. tartalma. A málnának pl. nagyon kevés, a szőlőnek nagyon sok.
Gyümölcsöket csak délelőtt fogyaszd.
Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Sokkal többet fogyhatsz 4 kilónál. Főleg ha a gyümölcsöt is kihagyod. Én is fogytam szénhidrátmentes étrenddel. Sokat és nagyon gyorsan. De mozognod is kell, hogy arányosra, formásra fogyjál. A szénhidrátokra a szervezetednek meg igenis szüksége van! Ezeket lassan csempészd vissza az étrendedbe, ha elérted a kívánt adagot. Szal, nekem is nehéz volt elfogadnom, de mozgás nelkül, sajnos nem tudod megtartani az formádat.
4/4 anonim válasza:
Ez butasag. Lehet,hogy fogyni fogsz, de a szervezetedben hiany lep fel, mert egyoldaluan taplalkozol. A tizok, mindent, de megfelelö aranyba. En pl. szenhidrat bomba vagyok. Erdekes nem a csokitol hizok, hanem a kenyertöl, csipsztöl, meg a sos nasiktol, ezert ezeket elhagytam. Nagyon keves kenyeret eszek, az is barna, de muszaj kicsit ennem, mert a kenyerben levö vitaminokra is szükseg van. Emellett sok folyadekot fogyasztok, mert csökkenti az ehseget, es segit az emesztesben stb... Esszel kell fogyni, es akkor egy eletre szol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!