Lehetséges testépítés egy életen át?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 2 hónapja foglalkozom a dologgal, és nagyon megtetszett.. viszont ha csinálnám 1-2 évig, és elérnék egy elég szép eredmény, nem tudnék bele nézni a tükörbe miután abba hagytam, mert egyértelmű, hogy egy idő után, az izom lemenne! a késrésem az hogy lehet.e a testépítést huzamosabb ideig (10-20) évig űzni? lehet-e valami szervi bajom tőle? esetleg szív, érrendszeri?2014. jún. 7. 19:04
1/14 anonim válasza:
nézz rá arnoldra milyen jól van még úgy hogy egész életében cuccolt. de az egy kicsit gáz hogy te max 36 éves korodig akarsz élni
2/14 anonim válasza:
29 éve edzem és semmi bajom. Miért ne lehetne? :-)
3/14 anonim válasza:
Lehet huzamosabb ideig űzni és lehet is bajod tőle. Bár inkább ízületi és emésztőrendszeri, mint szív/érrendszeri.
6/14 anonim válasza:
Nem muszáj mindig teljes intenzitással edzened szerintem ha már nagyjából meg vagy magaddal elégedve. Elég ha fenntartod nagyjából amit elértél és a szervezetedet is elég fehérjéhez juttatod.
7/14 anonim válasza:
Kristóf, ez nem így megy sajnos. 30 fölött nem lehet tartani kemény edzések nélkül az elért formás, és 40 fölött pedig végképp nem, mivel csökken a tesztótermelés. És kevés tesztó + lájtos edzés = izomvesztés.
8/14 anonim válasza:
Plusz tudomásom szerint a kor előrehaladtával az anyagcsere is lassul, ami egyre nagyobb odafigyelést igényel étrend szempontjából.
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!