Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges testépítés egy...

Lehetséges testépítés egy életen át?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 2 hónapja foglalkozom a dologgal, és nagyon megtetszett.. viszont ha csinálnám 1-2 évig, és elérnék egy elég szép eredmény, nem tudnék bele nézni a tükörbe miután abba hagytam, mert egyértelmű, hogy egy idő után, az izom lemenne! a késrésem az hogy lehet.e a testépítést huzamosabb ideig (10-20) évig űzni? lehet-e valami szervi bajom tőle? esetleg szív, érrendszeri?

2014. jún. 7. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre én csak pár képet linkelnék be;

Frank Zane 64 évesen;

[link]

Frank Zane 70 évesen;

[link]

... és ugyanő majdnem 72 évesen;

[link]

2014. jún. 7. 20:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hogy kijavítottatok, belőlem nem sokéves tapasztalat beszél, még csak pár éve edzem. Ezeknek az új híreknek annyira nem örülök. Én mondjuk az edzést alapvetően azért csinálom mert élvezem, remélem ezzel idősebb koromban sem lesz gond.
2014. jún. 7. 20:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Azzal nem lesz gond, én is élvezem az edzéseket, csak azt akartam mondani, hogy nem nagyon lehet itt visszavenni az edzésekből, mert még kemény edzéssel is nehéz tartani a formát.
2014. jún. 7. 21:02
 14/14 poiu ***** válasza:
Nem tudom, 62 éves vagyok csak, most még megy, de fogalmam sincs, mi lesz 20 év múlva. Amúgy nem is érdekel.
2014. jún. 8. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!