Fizikai munka VS Sulyzozás?
--gömb--
Természetesen a súlyzótól.
A fizikai munka messze nem erősít úgy. Én már csak tudom, mivel mind a kettőt csinálom.
Aki meg állítólag nem tudta megemelni a cementes zsákot: vagy kezdő volt, vagy kamu a történet, vagy tényleg nem edzett komolyan.
Hallottam én is ilyet hogy "hú a fazon 200 kilóba nyomott 8-akat és nehéz volt neki a cementesszák". Persze, valószínű.
Nem lesz az ember még kitartóbb se ha egy jó, univerzális súlyzós edzéssel hasonlítunk össze, erősebb meg főleg nem.
a 4es gyerek tuti csak flamebait. Én 68 kilósan pakoltam az 50 kilós cementes szákokat, hidraulika szivattyúkat, és egyéb olyan nehéz géprészegységeket amik a nagy erősnek kikiáltott fizikai munkásoknak is nehéz volt (még ők szóltak be nekem eleinte hogy girnyó f..sz vagyok, de hamar kuss lett amikor én nevettem rajtuk hogy már nem bírják).
Szóval ilyen nincs, hacsak nem valami vasággyal 40 kilós srácról van szó. De egy egészséges fizikummal és edzésmúlttal rendelkező testépítő kiröhögi ezeket a kijelentéseket.
És lehet azzal is jönni, hogy "ja de nem bírná egész nap" nem a lóf...t nem. Főleg amilyen tempóban általában az ilyen munkások dolgoznak.
Persze a fizikai munkások "nagyon erősek", valójában pedig mind elhízott gyökér, egy átlagos izomzattal. Az ilyeneket csak a gép előtt ülő elcsökevényesedett barmok tartják erősnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!