Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fizikai munka VS Sulyzozás?

Fizikai munka VS Sulyzozás?

Figyelt kérdés
Melyikkel lehet jobban/gyorsabban erősebb/izmosabb egy ember?
2015. máj. 11. 09:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%
Természetesen fizikai munkával. A leggyorsabb fejlődést azzal érheted el, ha beállsz a közmunkások mellé egy útépítésen földet lapátolni.
2015. máj. 11. 09:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Azt hívják állóképességnek amit az első ír... Ha izmos akarsz lenni megfelelően kell edzened és megfelelően táplálkoznod.
2015. máj. 11. 09:53
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha megnézed a fizikai munkásokat, nem mind szép, kidolgozott testű. Sőt, a nehéz fizikai munka sok esetben inkább tönkre teszi a testet.
2015. máj. 11. 10:22
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Láttam egyszer egy kőműves segédként dolgozó testépítőt, aki az 50kg-os cementes zsákot nem tudta megemelni. Szakadtunk a röhögéstől. Nagyon szívatták utána srácot, mindig mondták neki: "Iszod ezeket a porokat, mégis ilyen gyenge senki vagy."
2015. máj. 11. 11:04
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

Testépítés nem az erőről szól, ezt kéne felfogni.

2015. máj. 11. 11:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen érdekes, hogy mindig van valaki, aki látott egy "poroktól felfújt" testépítőt aki nem bír el egy cementes zsákot vagy éppen egy bútort :D. Lehet én vagyok az egyetlen, aki még nem látott ilyet? Bár kételkedem benne, hogy valaki aki 200-250kg-os felhúzást csinál, az ne bírna el egy 50kg-os zsákot. Kivéve ha valamilyen egészségügyi problémája van. Egy gerincsérvvel én sem erőltetném azt a cementes zsákot.
2015. máj. 11. 11:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Úgy is fellehet fogni a dolgot hogy elmész dolgozni és abból finanszírozod a testépítő étkezést edzést.
2015. máj. 11. 11:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak az a problem, hogy a többség nem húz fel. Általában fekvenyomás, bicepsz meg gépes gyakorlatok. Aki nem tud nagy súllyal vállból nyomni, guggolni, felhúzni az nem erős.

És egy darabig fizikai melóval is lehet izmosítani. Például a favágás az kifejezetten jó erre.

2015. máj. 11. 14:41
 9/13 anonim válasza:
100%

csak fizikai munka ! kitartóbb leszel, erôsebb.

paraszti erô legalább 40 százalékkal hatásosabb, mint a lufi bicepsz

2015. máj. 11. 15:39
 10/13 Szergej55 ***** válasza:
Aki életében nem edzett még teremben, megkérem, ne írjon hülyeségeket, mert én fogom a fejem ezeken a szövegeken. Természetesen a normálisan végzett súlyzós edzéstől leszel hamarabb erősebb és izmosabb, mivel annak ez a célja. A fizikai munkának meg nem, és punktum. Szkanderezni is az fog jobban, aki célirányosan jó szkanderes akar lenni, nem a testépítő meg az erőemelő.
2015. máj. 11. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!