Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kemény fizikai munka mellé is...

Jackson666 kérdése:

Kemény fizikai munka mellé is lehet fogyasztani fehérjét?

Figyelt kérdés
Régen sokat gyurtam kb 3 éve abbahagytam azóta nemszedek semmit kaját is össze vissza eszek . Kemény fizikai munkát végzek és a szervezetem kiürült és elsatnyult érdemes feltöltenem magam fehérjével? csak munka mellé? Nitro pure whey gold -al.
2015. máj. 3. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem tudod szilàrd kajából bevinni a kellő mennyiséget, akkor igen.
2015. máj. 3. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Bajod nem lesz tőle, ha gyengén táplálkozol, akkor meg kiegészíti. Neked elég lesz szerintem napi 1,5g össz fehérje testsúlykilogrammonként.
2015. máj. 3. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem csak, hogy lehet, érdemes is.
2015. máj. 3. 21:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Aha. Napi 2 adagot iszok. meg szedek magnéziumot meg multivitamint
2015. máj. 3. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Jónak tűnik. De mint ahogy írták, a szilárd kaja számít alapvetően. De ha meló miatt nem tudsz enni, akkor még mindig jobb, hogy iszol fehérjét, mintha az se lenne. De ha nem edzel, akkor nem kell annyira véresen komolyan venni az étkezést, bár én akkor is megpróbálnék azért valami rendszert vinni bele.
2015. máj. 3. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ahogy rá is van írva 99 %-ban minden fehérjére: sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek. Azt ne mondd, hogy még nem olvastad ezt.
2015. máj. 3. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!