Olcsó protein segítség?
Figyelt kérdés
Nagyobb tételben kellene, akkora ami kihúzza 2-3 hónapig és eláll egy zárt szekrényben. Max. 3000, esetleg 5000 Forintot tudok rászánni. Nem tudom van-e ilyen?2015. máj. 10. 20:00
1/13 anonim válasza:
ha csak és kizárólag edzés után használod és mondjuk heti háromszor edzel és mindig csak 40g (30g fehérje) teszel bele, akkor az egy kiló kb 2 hónapig kihúzza. Nagy tételben nem bírsz venni ilyen olcsón, és minél kisebbe veszel annál nagyobb a kilónkénti ára.
2/13 A kérdező kommentje:
És mennyire állnak el szekrényben? Kreatinról mi a véleményed? Rossz az étrendem szóval fel kéne egy kicsit turbózni a dolgokat.
2015. máj. 10. 20:18
3/13 anonim válasza:
akkor rendes kaját egyél. Ha mindig rendesen ráteszed a tetejét akkor addig jó amíg fel van tüntetve rajta (egy év általában). Kreatinnal nincs tapasztalatom ilyen téren, az is eláll. Miért kell szekrénybe dugdosni? Miért nincs rendes kaja?
4/13 anonim válasza:
Ha rossz az étrended, akkor előbb inkább azt kéne felturbóznod. A kiegészítők csak akkor jönnek képbe, ha már van mit kiegészítened velük.
5/13 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, nem lehet étrendem se kiegészítő. A szüleim szerint a porok csak felfújnak. Ezért tenném el, aztán reggel sunyiban meg bedobnám amikor anya elmegy melózni. Persze a saját kuporgatott pénzemből venném.
2015. máj. 10. 20:41
6/13 A kérdező kommentje:
Amúgy húst azt tudok fogyasztani, mert ahonnan rendelünk ott egész normális a kaja. Csak ha odaállnék fölé és elkezdeném számolgatni a makrókat, akkor szerintem mentőt hívna. :D
2015. máj. 10. 20:43
7/13 anonim válasza:
Szerintem az ég világon semmi értelme ennek. Ha vacak az étrend, semmit se fog számítani. Sőt konkrét hatást ne várj tőle, mivel nincs neki. Ez olyan, mint ha megennél mondjuk 6 tojás fehérjét, csak kaja. Ink. költsd másra azt az 5 eft-ot, kidobott pénz lesz.
8/13 A kérdező kommentje:
Oké, akkor inkább olimpiai rúdra gyűjtök.
2015. máj. 10. 20:46
9/13 anonim válasza:
Gondolkodj el egy kicsit, a többiek nem azért írnak ilyeneket hogy cseszegessenek, hanem azért mert ez az igazság.Az égvilágon semmi értelme fehérjére költeni a pénzedet, ha nem kajálsz normálisan, egy dekát sem fogsz tudni felszedni vele.
Inkább kérd meg a szüleidet, hogyha lehet akkor vegyék meg neked azt a kaját ami kell a fejlődéshez.Zabpehely, rizs, tojás, csirkemell, hal, zöldségek.Amennyit csak tudsz ezekből vetess meg és ezeket edd 6 étkezésre elosztva egy nap, megfelelően kiszámolva hogy mennyi fehérje és szénhidrát kell neked.
10/13 anonim válasza:
De mi az hogy nem lehet étrended?Nem engedik hogy normálisan kajáljál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!