Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Protein + gyümölcscukor?

Protein + gyümölcscukor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég régóta Street Workout-ozok

(Ebből nem kérek vitát ez is egy tömegnövelési módszer!)

és eddig csak protein por-t fogyasztotam (whey).

Azt olvastam hogy edzés után megnyílik az anabolikus ablak és az izom igényli a cukrot és a proteint.

Na de megnéztem az ilyen "nagy" tömegnövelőket és olyan szir-szar cukrok vannak benne hogy nem kérek köszönöm.

(Tudom! A protein se különb de abba még sincs 50g ch)

Na és ebből kiindulva ha én adok hozzá cukrot az mégiscsak jobban hat a szervezetre szerintem.

Erre én a legegyszerűbb cukrot szeretném felhasználni: Fruktóz

Olvastam hogy inkább Vitargo meg minden,de ezeket alig ismerem a fruktóz meg egy kézenfekvő dolognak tűnik.

Szerintetek?

(egy shake-hez egy tk /30g/ fruktózt gondoltam)

Köszi a normális,márkamentes,bunkómentes,összetett válaszokat! :)

2015. máj. 10. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne fruktózt nyomj, sokkal inkább dextróz, maltodextrin vagy Carb-F, Vitargo stb.
2015. máj. 10. 11:18
 2/3 anonim ***** válasza:
A fruktóz megy előbb a májba, azt tölti, szóval jobban jársz dextrózzal vagy maltóval.
2015. máj. 10. 11:53
 3/3 anonim ***** válasza:
edzés után pont az a jó, ha inzulinválaszt váltasz ki gyors felszívódású cukorral, mint pl sima glukóz, dextróz stb. a fruktóz ugyan időben gyorsan szívódik fel, de nem dobja meg az inzulinszintet mert szinte azonnal eltűnik a keringésből.
2015. máj. 10. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!