Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kardiógyakorlat. Jó ha ezeket...

Kardiógyakorlat. Jó ha ezeket csinálom?

Figyelt kérdés

A teremben nincs lehetőségem taposózni, sem futni.

Ezért arra gondoltam, hogy otthon tudom le a kardiót. Kettlebell swingeket csinálnék és eljárnék futni.

Szerintetek ez jó? Gondolkodom rajta, hogy beveszem a négyütemű fekvőtámaszt és az ugrálókötelezést is a gyakorlatok közé.

2015. máj. 8. 09:04
 1/7 Orfeus ***** válasza:
Ez jó lehet, kérdés az hogy mi a célod. A futást mindenképp be kell iktatni, kettlebell pedig ne legyen túl nagy, hogy könnyebben tudj vele olyan gyakorlatokat csinálni ami kardio jellegű. Négyütemű és az ugrálókötelezés is kiváló gyakorlat. Ha fiú vagy ajánlani tudom a saját testsúlyos edzést is.
2015. máj. 8. 09:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem. Konditerembe járok és a súlyzós edzéssel nem akarok felhagyni. Hiszen az építi a legjobban az izomzatot.

Testépítést csinálok. Csak mivel a teremben nincs lehetőségem kardiózni, ezért a súlyzós edzéseket a fentiekkel egészíteném ki, hogy a zsírt leégessem magamról.

2015. máj. 8. 09:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem,akkor most tömgelsz,és zsírt is akarsz elégetni.Ez így nem hiszem hogy menni fog egybe..
2015. máj. 8. 12:44
 4/7 Orfeus ***** válasza:
Ez kb minden profi testépítő álma hogy ez így menjen neki. Lazar Angelov interjúit olvasd, ott van sok okos dolog, ő hogy csinálja ezt. De ha nincs kimaxolva a kaját kb lehetetlen.
2015. máj. 8. 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan járhat a tömegelés alatt kardiózni. Ha a jelenlegi szervrendszeredre felépítesz egy +10kg-os izomtömeget és nem edzed az állóképességed, azt fogod észrevenni, hogy már alig bírod a lábedzést, kifulladsz a súly alatt. Ezért kell közben is kardiózni. Persze ha valaki nagyon nehezen szed fel izomtömeget, akkor annak nem kötelező.
2015. máj. 8. 13:46
 6/7 A kérdező kommentje:
5-ös: és a fent említettek közül melyiket ajánlod kardió edzésnek?
2015. máj. 8. 14:07
 7/7 anonim ***** válasza:
4 ütemű fekvőtámasz és ugrókötél, akár Tabata rendszerben is mehet.
2015. máj. 8. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!