Koelszos vagyok es ott nem igen tudok sulyokkal edzeni de igazából nekem eleg a saját tests is. Ha ezt csinálom megfog látszani az eredmény?
Jól mondja az elöttem lévő! Arányban kell tartani. Nem lehet csak 2 felületre vagy 3-ra edzeni, hanem az összesre!
Én mondjuk hasra minden nap toltam 3 napig utána arra 1 pihenőnap. A többit felváltva. A fegyenc edzés ha jól tudom ncore-n is fent van :)
Felülés szar gyakorlat. A fekvőtámaszhoz meg hamar hozzászokik a tested ergó nagyobb terhelés kell neki ezért ha már könnyedén megtudsz belőle csinálni 4x12őt (1 perces pihenőkkel) akkor nehezítened kell. Pl: könyveket raksz a táskádba és azzal nyomod.
De ez a fokozatos terhelés igaz az összes gyakorlatra!
-Tehát! Kell neked előszőr is egy izmosodáshoz megfelelő étrend aminek tartalmaznia kell:
120-140g fehérjét (húsok, tojás, túró, protein tápkieg)
300-350g szénhidrátot (rizs, burgonya, tészta, puff rizs, zab)
50-60g telítetlen zsírt (lenmagolaj, kókuszzsír, mogyoró)
Tudom nehéz megoldani a kaját, de ha nem csak minimális (értsd: számodra látható) fejlődést szeretnél muszáj lesz enni. Természetesen folyadék legyen meg a napi 3 liter és víz. Multivitamint meg szerezz be az az alap kieg. Mindig kell.
Edzésterv.
Mindenre edzünk! Nem csak csecsre meg hasra mer az a menő hanem mindenre! Így leszel arányos és erős.
A terhelés növelését vezesd be minden gyakorlatnál és bukásig csináld őket (vagy 12 ismétlésig)
Húzódzkodás
4x12
Tolódzkodás
4x12
Guggolás
4x12
Invertált evezés
3x12
Fekvőtámasz
3x12
hasprés/lábemelés mind1 amelyik szimpatikus
3x20
Palánk tartás
2x ameddig bírod
vádlira jó az ugrálókótél vagy fellépsz egy 10cm magas tárgya, leengeded magad majd visszatolod vádliból (nem tudom a gyakorlat nevét)
Ezt ismétled hétfő-szerda-péntek vagy ahogy tetszik a lényeg, hogy heti 3szor és pihenőnapok legyenek köztük. Ez az edzésterv ad egy alaperőnlétet és ha jó a kaja (vagy a genetika) akkor izmosodhatsz is vele. A 12es ismétlésszám egy cél legyen amit ha átlépsz nehezísd a gyakorlatot mint már írtam.
Ha valami nem tiszta kérdezz nyugodtan és hogy legyen vmi fogalmad mi hogyan megy olvasd el ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!