Elkezdtem edzeni. Jól csinálom?
Elkezdtem edzeni. Nem izomagy szeretnék lenni csak kicsit erősödni/sportosabbnak kinézni.
186 cm és 70 kiló vagyok.
Az edzésem:
-Napi 2 km futás(ha jó passzban vagyok akkor 8 és fél perc alatt megvan)
-Heti 3x 45 perc tesi óra
-Napi 8-10 km feszes tempójú biciklizés
-Heti 1x nagy foci pályán focizás
-Súlyzózás 7kg-al(11-el kezdtem, a könyököm fáj tőle) olyan 240 hajlítás kezenként naponta
Enni nem sokat eszek napi 1-1,5 liter tej(ugyan ennyi víz) délelőtt 1 szendvics, délben valami jó húsos kaja.(nem fogyózom nem vagyok éhes)
Előre is köszi a választ!15/f
Ettől izmos nem leszel,csak az állóképességed lesz jobb.
Szóval csodákat ne várj.
Ha izmosodni szeretnél olvasgass a témában,Étrend,edzésterv,alapok atb ha ez megvan majd te is rájössz hogy hülyeséget csinálsz.
240 7kg-val?normális vagy?Még azt az izmot is leépíted ami van,ha így kajálsz.
Köszi, erről a sárga kapszuláról még nem is hallottam, utánna néztem.
Viszont mint írtam én nem vagyok testépítő csak sportoasan akarok kinézni.(nem kell 40es kar) Azt se érem el vele?
240 7kg-al mi is a gond? Kevés? A mostani sulyzó 11-ig tud emelni ha nagyobb kell azt vennem kell.
Az étrendhez annyi, hogy reggel nem vagyok éhes, délelőtt eszek egy szenyát(teljes kiörlésű családi ügyek miatt), délbe ebéd. Mégegy ebédet be tudok iktatni délutánra, de este már nem eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!