Mitévő legyek az edzéstervemben?
Az edzéstervemben olyan ismétlésszámok vannak mint
4x15
3x6 stb..
Szóval fix ismétlést kell végrehajtanom.
Ha az lenne, hogy 10-15 akkor értelemszerűen az első szériát 15ös ismétléssel hajtom végre az utána következőknél meg csökkenne az ismétlésszám mivel fárad az izom.
Na most ha én mind a 4 szériában 15 ismétlést szeretnék végrehajtani akkor vagy elkezdek csalni amit rohadtul utálok vagy leveszem a súlyt..
A mentális állapotomra rossz ez a meghatározás mert én eddig nagyon magas ismétlésszámmal dolgoztam.
Nem is igazán számoltam az ismétlést.
Nyilván nagy vonalakban betartottam, hogy tricepsznél legyen legalább 12-15 ismétlés majd súlyt csökkentettem és letoltam annyit amennyi ment.
A súlyt nyilván emeltem amikor már az első súlynál ment 20 a következőnél is 20..
Plusz azt nem tudom, hogy ugye itt jóval nagyobb súlyokkal fogok dolgozni.
3x6nál sokkal nagyobb súlyt kell használnom mint mondjuk egy 3x12-15+6-15 súly csökkentős sorozatban.
Na most nagyobb súlynál több bemelegítő sorozat van.
Nem tudom, hogy oldjam meg.
Minden gyakorlatnál legyen 20,12es ismétlésszámú bemelegítő sorozat majd durrbelebalázs módjára dobjam fel a 6os ismétlésszámhoz meghatározott súlyokat...
Jobb a magas ismétlésszám.
És ne az egódra gyúrj, vedd le a súlyt, ha nem megy.
De olyan súly nem lehet amivel végig meg az összes széria.
Mert vagy többet nyomok bele 15 helyet az elején vagy a végén nem megy már bele 15 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!