Szerintetek mitévő legyek? Nem nő a testsúlyom. (Többi lent! )
Figyelt kérdés
Az anyagcserém is igen gyors, mert naponta többször is járok mellékhelyiségbe, illetve óránként megéhezek, izzadok is nagyon gyorsan (ami ugye a gyors anyagcsere egyik velejárója). 93kg vagyok 500g ch megy naponta, 200g fehérje, ehhez megy még heti 4 alkalommal edzés után 90g szénhidrát és 40g fehérje, és már kb 6-7 hónapja így sem változik a testsúlyom. Mitévő legyek?2012. jún. 3. 22:44
2/10 A kérdező kommentje:
1,5 éve edzek, 190cm.
2012. jún. 3. 23:23
3/10 Zakathol válasza:
Telítetlen zsír! Lenmagolaj, halolaj-kapszulák, földimogyoró stb. 1g zsír 9kcal szemben a szénhidrát és fehérje grammonkénti 4kcal-val. Tehát 1g/tskg zsírral kiváltasz 2g/tskg szénhidrátot, vagy ha a jelenlegi étrended mellé teszed akkor az olyan mintha 7g/tskg szénhidrátot fogyasztanál. Ezzel már nőnöd kellene, bár saját tapasztalat alapján nem biztos hogy fogsz :D
4/10 anonim válasza:
6g*testtömegkg-ra vagy magasabbra is felmehetsz, de én inkább a telítetlen zsírokat emelném meg. Napi pár kanál lenmagolajat és mct-t tennék még az étrendbe, ez be szokott jönni.
5/10 anonim válasza:
Közben látom, hogy Zakathol is ezt írta. Mikor elküldtem még nem volt leírva.:)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ilyen telítetlen zsírokat honnan tudok venni?
Lenmagolajat, halolajat? És ezt is lehet venni rendes olyan "üveges" kiszerelésbe kapni mint a sima étolajat, vagy kapszulákba, hogy van ez?
2012. jún. 4. 09:09
7/10 anonim válasza:
Sok helyen van, lenmagolajat (üvegben van)találsz spar-ban, CBA-ban is, halolaj pedig bioboltokban vagy DM-ben Rossmannban is, lágyzselatin kapszulákban.
MCT: [link]
8/10 Zakathol válasza:
Lenmagolaj még patikákban is szokott lenni az ilyen bio-részlegeken.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat, szétnézek!
Gondolkodtam még a Super Carb Slow alacsony GI-ű szénhidrátkeveréken, hogy tennék pl 30-40g-ot az étrendemhez, hátha segítene, mit gondoltok?
2012. jún. 4. 11:02
10/10 anonim válasza:
Jó ötlet szerintem vagy vegyél csak palatinose-t:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!