Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit tegyek hogy brutál szálkás...

Mit tegyek hogy brutál szálkás legyek?

Figyelt kérdés
Milyen edzést tudtok ami szálkásít vagy tapasztalat.Használjam a kondiban a futópadot és a zsír égetöket?
2012. ápr. 11. 20:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szálkásító diéta kell és heti min. 3-4, 40-50 perces aerob edzés (kocogás jó lesz). Súlyzós edzés mehet mellé.
2012. ápr. 11. 20:31
 2/18 dirtboy ***** válasza:

szálkásító diéta kell és aerob mozgás.

heti 4x50percet használhatnád a futó padot.

2012. ápr. 11. 20:32
 3/18 A kérdező kommentje:
De az a gáz hogy sose foglalkoztam kardió meg ilyen aerob edzéssel, mert nem volt rá szükség és most meg untam hogy vékony vagyok, vagy is annyira nem de nagyon szálkás akarok lenni most már köszönöm a hozzászólást.
2012. ápr. 11. 21:08
 4/18 dirtboy ***** válasza:
ezt nem értem,meguntad hogy vékony vagy és most még vékonyabb akarsz lenni?
2012. ápr. 11. 21:12
 5/18 anonim ***** válasza:
Én sem értem. Ha vékony vagy tömegelj előbb.:)
2012. ápr. 11. 21:15
 6/18 Zakathol ***** válasza:
Tudjátok vannak azok az idióták akik a testépítőket felfújt hülyéknek, a kevésbé - de azért eléggé - izmos embereket (mint akik a reklámokban szerepelnek) pedig szálkásnak képzelnek. Szerintem ez lehet itt a probléma :D
2012. ápr. 11. 21:30
 7/18 anonim ***** válasza:
Fuss Forest,fuss...
2012. ápr. 11. 21:32
 8/18 A kérdező kommentje:
Szóval kb 1 éve gyúrok szedtem az alapokat tehát tömegnövelö multi vitamin,nöttem töle 1 év alatt 2-3 kg-t, és van az a tévhit ha kevés ismétlés +nagy súly = növekedés kis súly + több ismétlés = szálkásodás.És ez cáfolták is, most döntse el az ember hogy akkor melyik a jó én 1 éve csinálom a nagy súly kevesebb ismétlétlést és mindig érzem ahol a kell és mégse növök, vagy csak lehet nincs bennem kitartás.
2012. ápr. 11. 21:52
 9/18 anonim ***** válasza:
Az étrenddel van a baj. Legyen a tömegnövelő étrended kiszámolva és betartva és nőni fogsz.
2012. ápr. 11. 21:55
 10/18 A kérdező kommentje:
De mivan ha nem számolom és tudom hogy jókat eszek és sokat ?
2012. ápr. 11. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!