Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrósok akiknek van étrendjük...

Gyúrósok akiknek van étrendjük mennyit kerestek havonta?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 14:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

--gömb--

A fénymag nem azonos a kölessel. Abba a rendbe tartozik, de nem ugyanaz. 17%-ot írnak a fénymagra, én 15-tel számolok mert annyi biztos van. Szénhidrátra 70%-ot számolok.

2015. ápr. 23. 19:26
 12/15 anonim ***** válasza:

amúgy a fénymagot honnan szerzed be?

mert én csak díszmadár kereskedéseket találtam, ahol ilyet árulnak.

esetleg azt veszed meg, és abból főzöl?

2015. ápr. 23. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Gömb mennyi ch :D atya ég
2015. ápr. 23. 20:09
 14/15 A kérdező kommentje:
de az növényi fehérje rossz a hasznosulása
2015. ápr. 23. 20:26
 15/15 anonim ***** válasza:

--gömb--

A fénymagot Debrecenből szoktam postán rendelni, itt 350/kg. Egyszerre 30 kg általában.

Ezzel amúgy annyi gond van, hogy hántolatlan, és nem is egyszerű hántolni, mert nagyon puha a mag. Szóval megfőzöm héjastul, és utána legalább 5-7 percig kell turmixolni turbo fokozatban, mire kijön a 70-80%-a a magoknak, többet nem is tud kihozni a gép.

De már vagy 2 hónapja össze van készítve minden egy vizesmalomhoz a pincében, de a trógerje még mindig nem csinálta meg.

A növényi fehérjék között is van amelyiknek jók az arányai, mondjuk a fénymagnak pont nem, de a tejsavófehérjével együtt már igen, ugyanis az összmennnyiséget kell nézni. Ha rizst eszek, nem tudom ugyanazt a formát elérni, mert annak csak 6-8% a protein tartalma és ez érezhető ekkora mennyiségeknél. 1,3 kg-nál ca. 100g a fénymag javára a különbség. Nem mindegy, hogy 230 g az össz fehérje bevitel vagy 330 g. Ha csak a tejsavót nézném, akkor a fehérje bevitel nagyobb részét figyelmen kívül hagynám.

Ch-ból meg azért akarok ennyit, mert eddig 500 g körül voltam, de 1,5 óra után már éhes vagyok, és 2,5 óra egy intervallum. Az a poén, hogy 2 hónapja 3 liter tejjel is elvoltam egész nap, és ugyanezt a munkát végeztem (elég sok kalóriát éget). Remélem nem gyorsul vissza az anyagcserém, mert már egész boldog voltam hogy nem kell majd annyit enni, erre tessék. De egyelőre betudom annak hogy megint sikerült túlméretezni az edzésterhelést.

2015. ápr. 24. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!