Akik edzenek és van étrendjük milyen munkát végeztek? :D
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdem.
Esetleg végzettség/Szakma
2015. ápr. 1. 21:20
1/9 anonim válasza:
én pincérkedem és rohadt nehéz mellette hízni. főleg, ha bicajjal járok melóba ami napi 25 km össz. napi 4000-5000 kcalt benyomni kemény. :D
2/9 anonim válasza:
Szakácsnak tanulok, érettségim van eddig.
3/9 anonim válasza:
Gyógyszergyárban dolgozom irodában.
6/9 anonim válasza:
Intenzív, fizikai és szellemi munkát végzek, egy kétévest nevelek. Amúgy irodai munkám van.
7/9 anonim válasza:
--gömb--
Általában fizikai munka, változó intenzitással.
A közelmúltig én is bringával jártam sokszor, és nem is ettem mellette 3000 kcal összbevitelnél többet. Meg is fogadtam hogy többet nem biciklizek, legfeljebb 1:1 áttétellel, azzal viszont soha nem érek oda, legfeljebb a városon belül jó.
Szóval indítómotort a biciklire, elvtársak :D Minimum egy Ladáét, de még jobb ha Kamazé :D
9/9 anonim válasza:
Eü. adminisztrátor, K-CS 12-től 20-21 óráig szinte szünet nélküli rendeléssel. Ilyenkor proteincsoki az "étrend", illetve ilyenkor csalónapozok.
30+N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!