Gyúrósok! Ti is megnézitek wc-zés után a kábelvastagságot?
Figyelt kérdés
Szeretek enni, de jó érzés mikor kijön.
Főleg egy kiadós rizses kaja után.
Van mikor a báditeremben adok az érzésnek, és elintézem a wc-t, de általában otthon szoktam.
ilyenkor szemrevételezéssel ellenőrzöm a produktomot, hogy megfelel-e állagban és nagyságban az elvárt mennyiségnek.
Nálatok is ez a menet?
#barnamacikbrummognak
2015. ápr. 7. 18:18
1/7 anonim válasza:
Jaja, meg hokizok is egyet a szexi pultos csajra. Utána meg kérem tőle a turmixomat aznapra. Hmn...
Rajmi
15/F
2/7 anonim válasza:
Még sulyzózok is vele egy kicsit!
3/7 anonim válasza:
Le is kell fotózni, mintàt venni, és hplc-vel analizálni. :)
4/7 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm egyszer tényleg lefotózta, photoshoppal kiszínezte neon zöldre, odarakott egy radioaktív jelet és ezt küldözgette a haveri körben. Volt aki kajált amikor megkapta :D
6/7 anonim válasza:
Én meg már eleve úgy megyek le edzeni, hogy egy barna csíkot húzok magam után, hogy aztán hazataláljak.
7/7 anonim válasza:
--gömb--
Nálunk szabad a bojler doboza, szóval meg tudom nézni a kábelvastagságot, de nem szokott 1,5 mm fölé menni. Errefelé nem szokásuk a rézkábeleknek megvastagodni.
Az alumíniummal vigyázni kell, mert az elvékonyodhat a kötésnél és olyankor fel szokja gyújtani a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!