Miért szeretik mutogatni az izmaikat a gyúrósok, izompólóban?
Itt a jó idő, lekerülnek a kabátok, és a pólók korszaka jön.
Már feltűntek a belvárosban a feszítőjóskák, olyan mintha direkt két számmal kisebb ruha lenne rajtuk, és még néha rá is játszanak ahogy mennek.
Párszor mentem az utcán ilyen emberek után, az összes kirakatban magukat nézték.
ha jött valaki szembe vele, és nem nézte meg, mert ő S méretű izompólóban van, akkor rögtön magára nézett hogy nyilván nem olyan feszes a karja, vagy bármi más egyéb probléma van.
Miért nem húznak normál méretű ruhákat, mint a többi ember?
Normál méretet húzok, de az is feszül.:)
De mi közöd hozzá, hogy mások hogyan öltöznek? Magaddal törődj.
1, ha valamit kemény munkával önerőből érsz el akkor teljesen normális, hogy ha büszke vagy rá, ez persze nem jelenti azt, hogy direkt vágjunk fel vele meg dörgöljük a másik orra alá
2, ma ez a divat, nagyon sokan hordanak feszülős pólót akkor is ha nincs átlag feletti izomzatuk, ha meg van rendes izomzat az elég egyértelműen látszódni fog akkor is ha amúgy nem feszülős a ruha
3, bocs ha félreismerlek, de a kérdésedből te is annak a típusnak tűnsz aki irigy azokra akiknek van türelme/ideje/energiája/ akármilye ahhoz, hogy lejárjon kondiba edzeni. Nézz magadba és gondolj bele, hogy te vajon ha olyan lennél mint ők akkor nyáron is bő hosszúujjúpólóban lennél vagy élveznéd az emberek elismerő pillantásait/irigyedését?
4, kereshetsz 1000+1 okot, hogy miért unszimpatikusak a testépítők neked, de ha irigykedsz neked is a kondiban a hejed
Magamutogatás.
A nők minek húznak miniszoknyát?
Szintén magamutogatás.
Azért nézik magukat, mert magukat szeretik, és ezt akarják másoktól is. :D
Fordítsuk meg a kérdést:
Miért szeretik mutogatni magukat azok, akik úgy néznek ki, mint aki nem evett már egy éve?
Tudod, kérdező, igazad van abban, hogy az olyanok, akik a kirakatban magukat nézik és úgy mennek az utcán, hogy "én aztán nem állok félre mert nagy karom van"...szóval ezektől én is hányok, de ugyanez megvan a kövérek között. Nem állok félre, mert nagy a belem(vagyis parasztizmom van),nehogymá'!
Tudod, aki sport nélkül tahó, az a sporttól még nem változik meg.
Viszont a két számmal kisebb felsőről annyit, hogy a két számmal kisebb felső az hasvillantós. Ha te csak szimplán feszülős felsőket látsz, az a normális. Próbálj meg rám ruhát kapni: Ami feszül a vállamon, az lóg a derekamnál és viszi a szél. Ami feszül a derekamnál, abban úgy nézek ki, mintha rám lenne szabva a ruha.
Vagy próbálj meg farmert venni. Ami feljön a combomon, az derékban bő, ami derékban jó, az nem jön fel a combomon, mert
a ruhák többségét egyszálbél Justin Bieberekre gyártják.
Ha valaki izmos és feszül rajta a póló, az normális. Jó hogy nem majd eltakarja, mert jól néz ki :D
Viszont a kirakatban nézelődés meg a "nem megyek arrébb,ma gyúrok vazze!" az a selejtje.
Én izmos vagyok, feszül rajtam a ruha, de nem arra vagyok büszke, hogy mekkora a karom, mert azzal kitörölhetem...egy 50 kilós boxoló röhögve kiüt(ne,ha nem boxolnék). De a konditerem tele van kisebbségi komplexussal küszködő nyomorultakkal. Aki edzés nélkül is komplexusos, az edzés után is az marad. Ez van.
A 40 kilós gyíkok meg a dagadt állatok miért vesznek fel trikót, hogy elhányjam magam?
Egyébként szerintem is szánalmas ha valaki játssza az eszét, de had hordjon már azt amit szeretne míg nem szeméremsértő. Joga van hozzá.
Kedvencem egy ogre volt.
Olyan feketlacibácsi méretű.
Délután a körúton sétált.
Akkora volt, hogy ahogy a villamos elment mindenki azt a vadembert nézte.
És mit csinált menet közben?
Valami nehéz táskát vihetett, és néha megemelte bicepszből, és a kirakatban nézte az izmait, mindezt menet közben?
Normális az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!