Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért szeretik mutogatni az...

Miért szeretik mutogatni az izmaikat a gyúrósok, izompólóban?

Figyelt kérdés

Itt a jó idő, lekerülnek a kabátok, és a pólók korszaka jön.

Már feltűntek a belvárosban a feszítőjóskák, olyan mintha direkt két számmal kisebb ruha lenne rajtuk, és még néha rá is játszanak ahogy mennek.

Párszor mentem az utcán ilyen emberek után, az összes kirakatban magukat nézték.

ha jött valaki szembe vele, és nem nézte meg, mert ő S méretű izompólóban van, akkor rögtön magára nézett hogy nyilván nem olyan feszes a karja, vagy bármi más egyéb probléma van.

Miért nem húznak normál méretű ruhákat, mint a többi ember?

#tavaszvankeményvagyok
2015. ápr. 15. 17:28
1 2 3 4 5
 11/48 *Glissade* ***** válasza:
100%

Ilyennel én találkoztam :D :D

Egy személyi edző volt! Végig saját magát bámulta a tükörben ahelyett, hogy engem nézett volna, hogy jól csinálom- e a gyakorlatokat.

Én persze jól mosolyogtam rajta:)

Szerencsétlen meg nem értette miért virul a fejem lábedzés közben... :D

2015. ápr. 15. 19:08
 12/48 anonim ***** válasza:
65%
Mert büszkék arra amit elértek. Nyilván ha már megvan az eredménye a kemény munkának, akkor miért ne mutogatnák? Én sem vagyok oda az efféle önimádó szépfiúkért (tisztelet a kivételnek) de nem is érdekel hogy mibe feszítenek, az ő dolguk. Az hogy téged ennyire zavar, hogy még kérdést is kiírsz róluk elég gáz. Törődj a magad dolgával. Én is a passzos nőcis ruhákat részesítem előnyben, mert büszke vagyok a formás testemre amit alapból a genetikának köszönhetek de heti 5 edzéssel még jobban megformálom. És ezt minden nagyképűség nélkül írom. Ez csak egy egészséges önbizalom, ami minden embernek kellene. Az meg hogy valaki átesik a ló túloldalára. Nos... egyáltalán nem érdekel, az ő dolga.
2015. ápr. 15. 19:49
 13/48 anonim ***** válasza:
Ez a jelenség szerintem tök független attól, hogy kinek mekkora a bicepsze. A gilisztatestűek ugyanúgy magukat nézegetik, meg lövik fel a szelfiket a fészre. Én meg pont leszarom, hogy ki hogy csinál magából hülyét :) mindenkinek szíve joga. Én nem érzem úgy, hogy attól leszek jónő, ha miniszoknyában feszítek, és kipakolok mindent.
2015. ápr. 15. 20:07
 14/48 anonim ***** válasza:
11%
Látom már Én is le lettem pontozva amiért dícsérni mertem magam. Szááááááánalom. :) Az emberek annyira de annyira buták.
2015. ápr. 15. 20:20
 15/48 anonim ***** válasza:
Én pedig felpontoztalak :)
2015. ápr. 15. 20:37
 16/48 anonim ***** válasza:
Köszi. De más meg le. :D Mindegy csak nem értem az emberek gondolkodásmódját, de valószínűleg ezért van ennyi begyepesedett agyú. :)
2015. ápr. 15. 20:56
 17/48 anonim ***** válasza:
Èn csak felpontoztam mindenkit. Egyébként sokszor nem a hozzászólók pontoznak le, hanem sunyiban megbújó kisgyerekek. :)
2015. ápr. 15. 20:58
 18/48 *Glissade* ***** válasza:

Sunyiba megbujó hülye gyerekek, ez jó :D

Én nem pontozok soha senkit :)

2015. ápr. 15. 21:25
 19/48 *Glissade* ***** válasza:
74%- os, megnézném én is azt szuper genetikádat, heti 5 edzéssel ;)
2015. ápr. 15. 21:26
 20/48 anonim ***** válasza:
Igen általában tényleg azok szokták, akik csak elolvassák a válaszokat és pontozgatnak. :D
2015. ápr. 15. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!