Miért szeretik mutogatni az izmaikat a gyúrósok, izompólóban?
Figyelt kérdés
Itt a jó idő, lekerülnek a kabátok, és a pólók korszaka jön.
Már feltűntek a belvárosban a feszítőjóskák, olyan mintha direkt két számmal kisebb ruha lenne rajtuk, és még néha rá is játszanak ahogy mennek.
Párszor mentem az utcán ilyen emberek után, az összes kirakatban magukat nézték.
ha jött valaki szembe vele, és nem nézte meg, mert ő S méretű izompólóban van, akkor rögtön magára nézett hogy nyilván nem olyan feszes a karja, vagy bármi más egyéb probléma van.
Miért nem húznak normál méretű ruhákat, mint a többi ember?
#tavaszvankeményvagyok
2015. ápr. 15. 17:28
21/48 anonim válasza:
Gliss, azt nem írtam, hogy hulye. Max csak gondoltam. :)
22/48 anonim válasza:
Annyiból nem vagyok csak kibékülve a genetikámmal hogy az ektomorf testalkatba tartozok, vagy is a vékony nehezen hízók csoportjába. Magas vagyok, hosszú végtagokkal, viszont szerencsére nem az elöl deszka hátul léc kategória. :D Csak nehezebben tudok izmot pakolni magamra, igaz a karedzéseket még nem rég kezdtem el, eddig főleg a fenékre és hasra fókuszáltam miért is ne. :D De aztán beláttam, valóban az a jó ha mindenre edzek.
23/48 anonim válasza:
Igen én is megnézném! :) egyetértek Glissel :)
25/48 anonim válasza:
Ha Monti megkéri, biztos küld :)
26/48 anonim válasza:
Glissade-nak elküldtem de csak neki. :D
28/48 anonim válasza:
Akkor hiàba is kèrném. De aki akar az küldhet nekem is, leszek pontozó bíró. :)
29/48 *Glissade* válasza:
Nagyon csinos ám a 74%- os válaszoló, csak épp azt hittem, hogy fiú! :D
30/48 anonim válasza:
:-D azért én a passzos nőcis ruhákról már sejetttem, hogy csajszi:) bár manapság sosem lehet tudni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!