Gyúrósok akiknek van étrendjük mennyit kerestek havonta?
99000 Ft-ot...
67 kg vagyok, tömegelek
étrend + tápkieg. költség:
havi 14 kg csirkemell, 2,1 kg savófehérje, 2 kg zabpehely, 10 kg rizs, 18 kg zöldség, 1,5 kg kókuszzsír, 1 l lenmagolaj (42.425 Ft)
+ étrendkiegészítő: C-vit + izületvédő + om-3, Q10, Scitec Mega Daily OP, Mg havi 7255 Ft
Nyilván a határ a csillagos ég abban,mennyit lehet kajára költeni. De ha valaki naturálban edz,a szervezet csak limitált mennyiségű tápanyagot épít be. Úgyhogy ha csak nem vagy tényleg brutálisan nagydarab,akkor ki lehet hozni a kaját egész baráti áron.
Én diákként melózom félállásban,és a kajám kijön 40-45 között. Persze tudnék ettől jóval több pénzt elverni rá,de ennyiből is meg lehet oldani.
Nincs étrendem, azt eszem ami itthon van.
Nyugdíjas vagyok.
--gömb--
Én a trógerségemmel fordított arányban keresek. Mert ha tróger vagyok, és lyukasra hagyom a naptáramat, akkor keveset keresek. Ha meg kitömöm, akkor állandóan dolgozni kell és az nem tetszik :D
Most tervezek fölmenni 5000 kcal-ra, ez kb 35000ft lesz /hó.
Marad a 130g nettó tejsavófehérje, és ehhez jön majd 1,3 kg fénymag/nap, ami plusz 195 g fehérje és 910 g ch.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__6397..
Itt is a 4. válasz a tied.(62% os válaszíró)
tetszik ez a fénymag!
egyedi tömegnövelési forma!
Amúgy nem tudom hogy jön ki neked az 1,3kg fénymagra a 195 g fehérje.
"hántolt köles 100 grammja 350 kcal-t, 9,5 gramm fehérjét, 68,76 gramm szénhidrátot, 3,9 gramm zsírt és 3,8 gramm élelmi rostot tartalmaz."
jobb esetben is csak 130g fehérjét vinnél be vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!