Kinek hány fekvő megy egy menetben?
Figyelt kérdés
Nekem pl. 225, mert az a kötelező elvárás a dojonkban, és szeretném azért majd fejleszteni is.
Csak kíváncsi vagyok hogy annyi jó e más erősebb emberekhez képest.
2015. ápr. 20. 20:37
11/26 anonim válasza:
Ideje lenne nekiállnod komolyan edzeni :D
Amúgy nekem fénykoromban 50 körül ment, most szerintem 30 körül. Mondjuk ha nekiállnék csinálni, akkor gondolom ismét kb 2 hét kéne az 50-hez.
12/26 A kérdező kommentje:
igen a súlyzózás más, az inkább bicepsz.
A fekvő tricepsz gyakorlat.
2015. ápr. 20. 20:58
13/26 anonim válasza:
Látszik hogy nem értesz hozzá. A fekve nyomásnak semmi köze a bicepszedhez, pont hogy mell-tricepsz gyakorlat, ahogy a szabályos, sima fekvő is mell-tricepsz.
14/26 anonim válasza:
Kérdező, az utolsó kijelentésed nem tudom mire véljem. Nevetséges!
Amúgy olyan 50 körül van nekem is.
15/26 anonim válasza:
A súlyzó az bicepsz? Wtf. Mit nem olvasok. Kérdező, nálad nagy bajok vannak. Olvass: google-alapismeretek.
16/26 anonim válasza:
És akkor mi van a guggolással? Az is bicepsz?
17/26 anonim válasza:
Minden az. Egész héten bicepszezek. :)
18/26 anonim válasza:
Ne dőljetek be ez mind troll kérdés 2 napja, csak azt nem értem miért. Egyáltalán nem szórakoztató.
19/26 *Glissade* válasza:
Nekem 3567 fekvőtámasz megy 60mp alatt. :)
20/26 anonim válasza:
Akkor annyira nem vagyok gáz, nekem 10 lány léttemre:))))
Szerintem ennél jobban semmit se utálok .... Jó hasazni, de annak van látszatja ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!