Ha brutálisan helyes vagyok, akkor gyúrnom sem kell?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 07:15
22/59 anonim válasza:
Túl sok zsírnàl sovány tömegre kell 2.5-3g x ttkg. Nem kell egy 120 kilós embernek 360g fehérje ha abból 30-40 kg zsír van rajta.
23/59 A kérdező kommentje:
Ja, és még valami.
Legyen rajta max 30 kiló zsír, ami már nagyon sok...ember, ez a testsúlya negyedét teszi ki durván...szóval ugyanúgy számolhatod 3ban.
2015. ápr. 20. 12:40
24/59 anonim válasza:
Felesleges ennyi fehérje. Csak dràgábbat szarik, és nehezebben lesz kalória mínuszban.
25/59 A kérdező kommentje:
Hagyjad már magad,egy pár válaszodnál làttam, hogy te is 3grammot ajánlasz.
2015. ápr. 20. 12:58
26/59 anonim válasza:
Ezt benézted kérdező, még okosodj. Legyél pozitív, mindenki hibázik.. csak valaki többet..
27/59 A kérdező kommentje:
Én még mindig azt állítom, hogy kell a három alacsony ch-nál.
;)
2015. ápr. 20. 13:01
28/59 anonim válasza:
2-3grammot szoktunk ajánlani igen, a 70_80kg-os fogyni vágyóknak, de nem a zsírdisznóknak...
29/59 anonim válasza:
Akkor kell, ha màr nincs sok zsír.
30/59 anonim válasza:
Kérdező.. lazíts.
Nincsenek pontos számok, pontos irányelvek, nem kell mindig minden vitában győzni, mindent jobban tudni. Tudd azt, ami neked jó.. Aki máshogy gondol valamit, az bizonyára azt tudja ami neki jó. Nem kell okosabbnak lenni másoknál, mert ez egyenesen butaság.
Sok eszme, elmélet, nézet és vallás létezik. Még sporttáplálkozásban is. Nem kell foggal körömmel ragaszkodni egyhez, te csináld amit jónak látsz, kíméld meg, aki másképp látja jónak (ezzel valójában magadat kíméled meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!